Idealna figura nije definirana vagom, krojem ili brojem

Tvoja idealna figura nije definirana vagom, konfekcijskm brojem ili krojem. Što je to zapravo idealna figura. Za svakog od nas to znači nešto drugo. Svaka od nas žena je različita i naša figura karakterizira naš način života. Ljepota je vrlo relativan pojam. Zato se i kaže da se ljepota krije u oku promatrača. Zašto onda sve mi smatramo da se ona krije u ogledalu ?

Ljepota nije univerzalna

Ljepota nije univerzalna i kada pogledamo klasične skulpture ili slike starih majstora vidimo da se pojam ljepote mijenjao kroz stoljeća. Skoro niti jedna ljepotica s tih umjetnina ne bi završila na naslovnici časopisa. Neke od najljepših glumica svijeta imale su jedva 160 cm visine, a mi i dalje svoju figuru uspoređujemo s manekenkama s naslovnica.

Vaga je lažljivica za tvoju idealnu figuru

Zato nam vaga ne smije biti jedini član žirija za ocjenu naše figure. Ipak moramo naglasiti da debljina kao i prevelika mršavost mogu znatno narušiti naše zdravlje. Dakle, vaga samo po sebi ne znači nam mnogo. Dosta informacija nam daje BMI indeks kod kojeg sve kategorije iznad 25 označavaju loše prehrambene i životne navike i veći rizik od kardio-vaskularnih bolesti i dijabetesa.  Naravno ne zaboravimo i probleme s kostima i kralježnicom. Zapravo naša težina nije stvar količine već kvalitete. Kako ? Mišići su teži od sala. Jedna zdrava osoba iste visine, koja se stalno bavi tjelesnom aktivnosti i koja nema problema s težinom može biti teža od pretile osobe iste visine i konstitucije. Zato je idealna tjelesna težina vrlo individualna i povezana sa zdravim načinom života, tjelesnom aktivnosti i zdravom prehranom.

Što je teže kila perja ili kila olova?

Raspored masnih naslaga nije samo estetski problem već i zdravstveni. Obim struka vrlo je važan za naše zdravlje. Visceralna masnoća koja se nakuplja oko organa indikator je povećane opasnosti od kardio-vaskularnih bolesti.  Svatko od nas žena točno zna gdje bi dodala, a gdje oduzela kako bi slika u ogledalu bila idealna, a kako to izraziti? Jedini je način kilogramima. No, i tu imamo dobru staru izreku: što je teže kila perja ili kila olova? Dijete po principu sam svoj majstor nisu uspješne to smo se svi već uvjerili i daju samo privremene rezultate. Za zdravu figuru važna je tjelesna aktivnost.

Body creator metoda i idealna figura

Mnoge žene i ne znaju da se tijelo može preoblikovati. Zato je tu Body Creator koji idealnu figuru izražava brojem centimetara na određenom dijelu tijela. Tu se kreira program za smanjenje masnih naslaga na točno ciljanim dijelovima tijela kako bi se oni preoblikovali. Tko je pokušao samostalno sigurno zna koliko je teško skinuti masne naslage točno tamo gdje želiš. Body creator zna kako jer to je metoda mršavljenja i preoblikovanja tijela koja se bazira na termo slim učinku. Isti se  sastoji od aktivne vježbe u termo aktivnom ambijentu čime se grade mišići i tope masne naslage na željenim dijelovima tijela. A tu je i prehrana koju možete slijediti bilo gdje i to cijela obitelj. Zato je Body Creator metoda mršavljenja i preoblikovanje tijela ta koja već 20 godina stavlja osmjeh na lice svojih vjernih klijentica.