Anti age tretmani lica na hrvatskom i stranom tržištu u velikoj su ponudi. Svaki od njih djeluje na neke od simptoma starenja ili na više njih. Body creator se odlučio za one koji su po iskustvu stotina prodanih tretmana pokazali najbolje rezultate. To je kombinacija nekoliko učinkovitih tretmana u kombinaciji s vrlo kvalitetnim aktivnim supstancama koji daju vrhunske anti age rezultate.

Kako se izvode Anti age tretmani lica u Body Creatoru?

Anti age paket koji nudimo nakon čišćenja lica započinje s nekoliko vrsta pilinga lica i dekoltea. Djeluju na nekoliko nivoa  i  u potpunosti uklanja izumrle stanice na površini kože te uspostavljaju savršenu hidrolipidnu ravnotežu. Nakon toga slijedi anti age protokol  koji se sastoji od face fitnesa, limfne drenaže i masaža lica kako bi se poboljšao tonus lica i cirkulacija hranjivih tvari koje će se aktivnim supstancama unijeti. Ovisno o koži ovi tretmani kombiniraju se s E-light rejuvenation tretmanom i/ili Bioptron svjetlosnom terapijom te UZ terapijom.

Aktivne supstance kojima radimo bazirane su na znanstveno biotehnološkim istraživanjima u sektoru ljepote. To su visoko učinkovite formule koje su pokazale zapažene rezultate na kako kliničkim istraživanjima tako i upotrebom u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Ovo su tretmani koji su potpuno personalizirani u svojoj količini i sastavu i s toga se o njima odlučuje na analizi kože.