ANTI AGE TRETMANI LICA

Anti age tretmani nalaze se u samom vrhu kada je riječ o ponudama za pomlađivanja lica i tijela na hrvatskom i stranom tržištu. Svaki od njih sigurno djeluje na neke od simptoma starenja ili na više njih.

Body creator se odlučio za one anti age tretmane koji su po iskustvu stotina prodanih tretmana pokazali najbolje rezultate. To je kombinacija nekoliko učinkovitih tretmana u kombinaciji s vrlo kvalitetnim aktivnim supstancama koji daju vrhunske anti age rezultate.

Anti age paket koji nudimo nakon čišćenja lica započinje s nekolik vrsta pilinga lica i dekoltea. Djeluju na nekoliko nivoa  i  u potpunosti uklanja izumrle stanice na površini kože te uspostavlja savršenu hidrolipidnu ravnotežu. Nakon toga slijedi anti age protokol  koji se sastoji od face fitnesa, limfne drenaže i masaža lica kako bi se poboljšao tonus lica i cirkulacija hranjivih tvari koje će se aktivnim supstancama unijeti.

Ovisno o koži ovi tretmani kombiniraju se s E-light rejuvenation tretmanom i/ili Bioptron svjetlosnom terapijom te UZ terapijom. Aktivne supstance kojima radimo bazirane su na znanstveno biotehnološkim istraživanjima u sektoru ljepote. To su visoko učinkovite formule koje su pokazale zapažene rezultate na kliničkim istraživanjima. Ali i upotrebom u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Ovo su tretmani koji su potpuno personalizirani u svojoj količini i sastavu i s toga se o njima odlučuje na analizi kože.

Anti age tretmani lica