Pitate se kako otvoriti Body Creator centar u vašem gradu?

Mi imamo odgovor na ovo pitanje – pridružite se našem uspješnom timu i postanite franšizoprimac naše marke Body Creator!

Bez obzira na veličinu mjesta u kojem živite, u njemu uvijek ima prostora za specijalizirani centar za mršavljenje poput Body Creator-a. U našem centru je najvažniji faktor osmjeh. Mi se trudimo prenijeti ga našim zaposlenima, a oni našim klijenticama. Preko projekta franšiziranja bez osmjeha ne ostaju niti novi članovi našeg lanca, a sve zahvaljujući visokoj zaradi koju ostvaruju vodeći svoj Body Creator centar uz našu stalnu podršku.
Obraćamo se fizičkim i pravnim osobama zainteresiranima za unosan i zanimljiv posao, a posebno poduzetnim ženama koje žele otvoriti vlastiti Body Creator centar i time započeti poslovanje u unosnom sektoru mršavljenja i ljepote, koji ne poznaje krize i koji, zahvaljujući podršci institucija, iz dana u dan sve više raste, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

Ova poslovna prilika trebala bi biti posebno interesantna malim kozmetičkim salonima i fitness centrima, koji u dijelu svog salona mogu otvoriti našu franšizu i tako iskoristiti financijske mogućnosti koje se pružaju u sektoru mršavljenja te si osigurati opstanak na tržištu.

Tko je Body Creator?

Body Creator je registrirana marka, koja se koristi u centrima za preoblikovanje ženske figure i mršavljenje. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu na tom području, razvili smo najmoderniji i najpotpuniji sustav korekcije ženske figure i načina mršavljenja. Naša termo-slim metoda smatra se tehnički, organizacijski i profesionalno jednom od najboljih u sektoru mršavljenja i preoblikivanja tijela.
Vrijednosti koje nas vode su u prvom redu odlična usluga našim krajnjim korisnicima, inovativnost u pristupu rješavanja problema mršavljenja i stručno osoblje (nutricionisti, liječnici, kineziolozi), koji pomažu u postizanju zadanih rezultata. Upravo zato mi i možemo našim krajnjim korisnicima dati pismeno jamstvo za ostvarivanje dogovorenih rezultata. Kada ćete se upoznati s našom organizacijom, sigurno ćete dijeliti naše mišljenje.
Naše iskustvo u ovom sektoru poslovanja seže iz 1995. godine, a pod imenom Body Creator u Hrvatskoj poslujemo od 2001. godine. Do danas smo stekli reputaciju i osvojili tržište našom potvrđenom i revolucionarnom metodom mršavljenja, koja je tisućama žena pomogla postići željene rezultate. Kroz prodaju franšize širimo naše iskustvo, znanje i Body Creator ime Hrvatskom, ali i Slovenijom te Bosnom i Hercegovinom. Uskoro očekujemo prodor na još 3 tržišta regije, ali i jače širenje teritorijem Hrvatske.
Naše zadovoljne klijentice najbolji su pokazatelj kvalitete naše usluge i učinkovitosti naše metode. Naši zadovoljni franšizoprimci pokazatelj su financijske uspješnosti ovog posla.

Termo kapsule

Body Creator - odlična poslovna ponuda

Postati pridruženi Body Creator centar, odnosno Body Creator franšizoprimac, za Vas znači:

 • povjeriti uspjeh svog poslovanja grupi iskusnih stručnjaka, koji suvereno vladaju svim vidovima ove djelatnosti
 • sigurniji ulazak u privatno poduzetništvo, s odličnom šansom za uspjeh

Znanja koja ćete usvojiti u procesu obuke i na tečajevima usavršavanja istančati će vaše poduzetničke kvalitete i povećati stručnost vaših zaposlenika u vašem centru.
Metodologija rada, organizacija, sposobnost iskorištavanja svih unutarnjih potencijala i prodorna reklamna poruka argumenti su koje vaša buduća konkurencija nema. Body Creator iza sebe ima organizaciju koja se brine o odabiru za Vas najboljih zaposlenika te proizvodi aparaturu koja Vam omogućuje konkurentsku prednost na tržištu, kako biste se u potpunosti mogli posvetiti klijentu. Naši zaposlenici se stalno usavršavaju, kako bi Body Creator centri uvijek bili korak ispred konkurencije, nudeći klijentima centra veliku profesionalnost, učinkovitost i kvalitetu u izvanrednom ambijentu. Svi naši tretmani obavljaju se uz pomoć najmodernije tehnologije, kako bi omogućili najbolje rezultate za krajnjeg korisnika.
Specijalizirana obuka i treninzi usavršavanja na području zdravlja i estetike, specifični treninzi o tehnikama prodaje i komunikacije, prehrani, korištenju vremena i slično, omogućavaju i vama i vašim zaposlenima u Body Creatoru poboljšavanje kontakata s klijentima te ih uče najboljem mogućem načinu za zadovoljavanje potreba, čak i najzahtijevnijih klijenata, što uvelike doprinosi povećanju prihoda.
Otvoriti Body Creator centar, upravljati i raditi u njemu u svakom pogledu znači vaš profesionalni razvoj, dok Vam istovremeno na raspolaganju konstantno stoji naše stručno savjetovanje.

Body Creator franšiza nudi:

Body Creator franšiza, osim do sad navedenog, nudi i:

 • vašu ekonomsku neovisnost
 • software i priručnik za vođenje centra u prvim danima vašeg poslovanja (na vaš zahtjev taj mandat može biti i produžen)
 • apsolutnu pomoć u fazi otvaranja vašeg centra s mogučnošću izrade detaljnog plana oko njegovog uređenja
 • kompletnu marketinšku podršku na nacionalnoj razini u prvih 60 dana poslovanja gratis
 • kompletan set formulara potrebnih za što urednije vođenje poslovanja i reklamni mozaik-pano

7 razloga da se pridružite našoj uspješnoj obitelji:

 1. Naš najvažniji cilj je profitabilnost svakog primatelja franšize kroz pažljivo biranu strategiju cijena usluga za krajnje korisnike i kroz našu stalnu podršku.
 2. Nudimo vrijednu poslovnu priliku niskog rizika, s povratom uloženih sredstava u roku od 12 do 18 mjeseci.
 3. Body Creator koncept dokazan je i uspješan posao, testiran u Hrvatskoj i regiji, sa već izrađenom bazom klijenata.
 4. Body Creator je jedinstven i prepoznatljiv brand u brzorastućem sektoru mršavljenja s jakom konkurentskom prednošću.
 5. Body Creator nudi “ključ u ruku” formulu, s jakom podrškom u poslovanju i follow-up programom od prvog poslovanja.
 6. Body Creator nudi vrlo originalnu uslugu – jedinstvenu u sektoru mršavljenja.
 7. Vaš uspjeh je naša obveza!

Naše glavne prednosti pred konkurencijom:

 1. jedinstvena i vrlo uspješna metoda mršavljenja, dostupna samo primateljima franšize
 2. originalna aparatura, koju sami proizvodimo
 3. pismeno jamstvo rezultata za krajnje korisnike
 4. prodorna zajednička institucionalna reklama
 5. kreativan trening zaposlenika za prodajne vještine
 6. stalno istraživanje i razvoj s ciljem uvođenja novih linija tretmana i ideja za poboljšanje poslovanja.

Ulaganje u našu franšizu

Body Creator uobičajeno ima 3 formata franšize s  ukupnim ulaganjem, po principu „ključ u ruke“,  od 23 900 – 66 000 eura + pdv, ovisno o formatu, količini opreme i potrebnom poslovnom prostoru.

Obratite nam se s povjerenjem, kako bismo mogli odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći Vam pri odluci da postanete sami svojim gospodarom i pridružite se našem uspješnom lancu.

Nazovite nas na svakim radnim danom od 10 do 16 sati na broj 098/1697-427 ili nam pišite na e-mail info@bodycreator.com

Termo kapsula

Što je to uopće franšiza?

Franšiza je oblik stalne suradnje u distribuciji dobara ili usluga između poduzetnika (matična kuća, davatelj franšize) i jednog ili više poduzetnika (podružnica ili primatelja franšize). U osnovi, franšiza je sustav trgovačke suradnje između dvije neovisne tvrtke (poduzetnička suradnja). S jedne strane je proizvođač, distributer ili organizator usluga nazvan matična kuća, a s druge strane više podružnica – primatelja franšize, koji djeluju pojedinačno (obrt) ili pod okriljem društva (d.o.o.-j.d.o.o.). Karakterističan element te suradnje je da se razvija u kratkom vremenu, na kontinuiran način i s pravilima, koja taj sustav čine kooperativnim i visoko konkurentnim u pravom smislu te riječi. Kako bi suradnja bila učinkovita, bilo za matičnu kući ili za podružnicu, potrebno je da franšiza za cijelo vrijeme njenog trajanja pokazuje podudarnost interesa obiju strana (ili težnju istom cilju).
Ono što općenito najviše interesira potencijalnu podružnicu – primatelja franšize je mogućnost korištenja ne samo imena, poznatosti i iskustva matične kuće, već i originalnog načina djelovanja (know-how-a), već iskušanog na nekoliko pokusnih jedinica i koji se može primijeniti u svakoj situaciji na tržištu. Ono što podružnica primatelja franšize dobiva ulaskom u franšizni lanac je složen paket pomoći i savjetovanja, koji joj omogućava izbjegavanje gotovo svih rizika koji obično prate svako pokretanje neke trgovačke djelatnosti i na kraju, mogućnost privlačne zarade. Dakle, ulaskom u poduzetništvo putem kupnje franšize postajete sam svoj gazda, ali ne i prepušteni sami sebi. Ispreplitanje istih interesa potvrđuje da franšiza predstavlja oblik stalne suradnje između dvije neovisne tvrtke, koje su istovremeno ovisne jedna o drugoj na putu do zajedničkog uspjeha.