Anticelulitni tretmani u Body Creator-u

LPG Endermologie vakumska masaža

Vakumska masaža, odnosno LPG Endermologie masaža izvodi se sa istoimenim aparatima koje su Body Creator centri, prvi, daleke 2001. godine doveli u Hrvatsku. Prvih dana Body Creator centri bili su distributeri ovih prestižnih LPG Endermologie aparata za vakumsku endermološku masažu. Od tada je LPG terapija uvijek nezaobilazan dio Body creator-ove metode mršavljenja i preoblikovanja tijela. Vakumska masaža, odnosno LPG Endermologie masaža koristi se u shvrhu uklanjanja masnih naslaga i celulita s kritičnih točaka tijela.

Body creator centri slove kao centri s najviše realiziranih LPG masaža u Hrvatskoj. Stoga ne čudi kako su mnoga poznata lica vjerni klijenti ove terapije.

LPG  aparat djeluje na principu vakuuma i to je revolucionarni aparat koji povećavanjem lokalne mikro cirkulacije vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože.

Kako djeluje ovaj revolucionarni aparat?

Visoka tehnologija LPG aparata klijentici omogućuje dostizanje optimalnog stanja tkiva. Isto je posebno uočljivo u potkožnim masnim stanicama. Riječ je o potkožnoj gimnastici koja pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva. Povećava optok krvi i limfe, čime djelotvorno odstranjuje metabolički otpad. Rezultat je vitko tijelo lijepih obrisa i nježnija, gipkija koža. Ovaj tretman je potpuno bezbolan i organizmu neškodljiv – proces djeluje opuštajuće, a u njega nisu uključeni nikakvi lijekovi ili kemijske tvari.

Više informacija na: https://www.endermologie.com/en/body/

LPG Endermologie vakumska masaža