LPG Endermologie vakumska masaža omogućuje dostizanje optimalnog stanja tkiva što je posebno uočljivo u potkožnim masnim staniacma.

Body  Creator su centri  koji su daleke 2001 godine prvi u Hrvatsku doveli prestižne LPG Endermologie aparate za vakumsku endermološku masažu (uklanjanje masnih  naslaga i celulita s kritičnih točaka tijela)  i prvih godina bili distributeri tih prestižnih aparata.

Od tada je LPG terapija uvijek nezaobilazan dio Body creator-ove metode mršavljenja i preoblikovanja tijela. Body creator su centri s najviše realiziranih LPG masaža u Hrvatskoj i mnoga poznata lica su vjerni klijenti ove terapije.

Kako djeluje LPG Endermologie vakumska masaža?

LPG  aparat djeluje na principu vakuuma. To je revolucionarni aparat koji povećavanjem lokalne mikro cirkulacije vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože.

Visoka tehnologija LPG aparata klijentici omogućuje dostizanje optimalnog stanja tkiva, što je posebno uočljivo u potkožnim masnim stanicama. Riječ je o potkožnoj gimnastici koja pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva i povećava optok krvi i limfe. Djelotvorno odstranjuje metabolički otpad. Rezultat je vitko tijelo lijepih obrisa i nježnija, gipkija koža. Ovaj tretman je potpuno bezbolan i organizmu neškodljiv – proces djeluje opuštajuće, a u njega nisu uključeni nikakvi lijekovi ili kemijske tvari.

Više informacija na: https://www.endermologie.com/en/body/