STRUČNA ANALIZA TIJELA

Stručna analiza tijela s nutricionističkim savjetovanjem i vođenom dijetoterapijom. Body Creator vam nudi temeljitu analizu vašeg tijela, a Vi samo trebate imati volju da u ovoj godini ljeto dočekate spremni i u najboljoj formi što znači: ZDRAVI I VITKI

U NOVU GODINU S NOVIM I ZDRAVIM ODLUKAMA VITKI SAD ILI NIKAD !!!
Uz ovu ponudu nemate više niti jedan izgovor da ne započnete s dijetom !!!

METABOLIČKA ANALIZA TIJELA , NUTRICIONISTIČKA OBRADA I DIJETOTERAPIJA
Popust 73% na metaboličku analizu tijela, nutricionističko savjetovanj i dijetoterapiju Prije 400 kn sada 108 kn

Ove godine budite lukaviji od blagdana i ne dozvolite da vaše kile pobjede!

Od čega se sastoji analiza tijela U Body Creatoru:

Procjena stanja

Cilj Body Creatorove stručne analize tijela je detektiranje stvarnog stanja pacijenta i lakše kreiranje potpuno personalizirane terapije za regulaciju tjelesne težine i preoblikovanje tijela koja sadrži biometrička mjerenje, antropometrijska mjerenja, dijetoterapiju i nutricionističko savjetovanje.

Svrha je objektivna metabolička slika pacijenta. Nakon dobivenih rezultata, određuje se najučinkovitiji pristup rješavanju problema viška kilograma koji se dijagnosticiraju ili najbolji put prevencije istih.

Neki od podataka koji se prikupljaju na analizi su:

1. BMI = body mass index (indeks tjelesne mase)
2. PBF = percent body fatt (postotak masnog tkiva)
3. MBF = body mass fat (količina masnog tkiva u kg)
4. LBM = lean body mass (masa nemasnog tkiva)
5. SLM = soft lean mass (masa mekog ne masnog tkiva)
6. TBW = total body wather (masa tjelesne vode)
7. BM = basal metabolism (bazalni metabolizam)
8. Vitaminsko mineralni status
9. Izračun proteinskog statusa – dnevne potrebe za bjelančevinama
10. Izračun maksimalnog broja otkucaja srca za optimalnu zonu vježbanja
11. Procjena stanja potkožne cirkulacije i celulita

Analiza tijela ima za svrhu detektiranje stvarnog stanja vašeg metabolizma i tijela i lakše kreiranje potpuno personalizirane terapije za regulaciju tjelesne težine i preoblikovanje tijela te stjecanja zdravih i novih prehrambenih navika.

Nakon dobivenih rezultata određuje se intenzitet dolazaka i duljina trajanja programa te dijetoterapija ako je potrebna . Važno je istaknuti da vi odlučujete da li želite rješiti svoj problem sami ili ćete za to imati našu pomoć i dolaziti na tretmane u neki od centara Body creator.

Ako želi regulirati svoju težinu samostalno onda nakon analize tijela i dodjeljene dijetoterapije koju ćemo vam savjetovati imate mogućnost dolaziti jednom u deset dana na kontrolu i dodatno savjetovanje koje se u tom slućaju naplaćuje 100 kuna i traje oko 40 minuta te se tada koregira prehrana ili daje nova. Uz to se svakako preporuča neka fizička aktivnost.

Prehrana

Prehrana preporučena u metodi Body Creator je ona koja omogućava odlične rezultate od samog početka provođenja, a koji održavaju visoku motiviranost i brzo prihvačanje novog načina prahrane. Osim toga važno je da se ovaj način prehrane može održavati u svim uvijetima pa je odličan i za vrlo zaposlene ljude kao i za one čije prehrambene navike su vezane za česte obroke u restoranima. Ova prehrana može se provoditi u svako vrijeme i na svako mjestu i uz stručnu pomoć i coaching može se provoditi duže vrijeme.

Sama dijetoterapija se sastoji od 5 faza koje svaka na svoj način omogućavaju postizanje rezultata dogovorenih na analizi tijela.

Sve smo vam rekli na vama je sada da se suočite sa svojim problemom na metaboličkoj i antropometrijskoj analizi tijela i da si osigurate NOVU figuru za novo ljeto vašeg života. Ne zaboravite da vi sada odlučujete kako će izgledati vaša budućnost i sve što sada učinite imat će dobre ili loše posljedice u budućnosti.

Cijena stručne analize tijela iznosi 250 kn, a ukoliko se odlučite za kupnju naših tretmana ona je za naše članove onda besplatna.

Rezervirajte svoje mjesto za stručnu analizu tijela.

Stručna analiza tijela

STRUČNA ANALIZA TIJELA Kontaktirajte nas i dogovorite svoj termin stručne analize tijela