100% personalizirani program

Metoda Body Creator bazira se na potpuno personaliziranom pristupu svakom klijentu. Uvjet za to je analiza tijela. To je antropometrijska i metabolička analiza tijela koja ima za svrhu detektiranje stvarnog stanja i lakše kreiranje potpuno personaliziranog programa za mršavljenje i preoblikovanje tijela.  Za lakše objašnjenje određenih formula i podataka koji se skupljaju na analizi tijela treba se objasniti što se uzima kao polazna točka.  Nakon dobivenih rezultata određuje se intenzitet tjednih dolazaka i duljina trajanja programa. Važno je istaknuti da minimalni ozbiljni program traje najmanje 3 mjeseca jer je to minimalno vrijeme da bi se mogle steći neke nove prehrambene navike, a  uz aktivnu vježbu u termo kapsulama, suhu ozonsku kupku i infra crvenu kapsulu reducirala tjelesna težina.

Važno je dobiti podatke o raznim faktorima koji nam pomažu dijagnosticirati stanje ta na temelju toga odrediti potpuno personaliziran program. Na analizi tijela u Body Creator-u dio ovih parametara dobiva se uz pomoć dijagnostičkih aparata. Nakon dobivenih rezultata sastavlja se program koji ima za cilj postići pismeno garantirane rezultate.

100% garancija

S obzirom da se u Body creator-u kreira potpuno personaliziran program za svakog klijenta, sklapa se i ugovor kojim jamčimo točan broj centimetara koji će se izgubiti na temelju broja i kombinacije dogovorenih tretmana, ukoliko do gubitka dogovorenih centimetara ne dođe vraća se novac.

100% bez joj joj

Prehrana u Body Creator sastoji se od 5 faza koje omogućavaju ne samo mršavljenje, već i promijenu prehrambenih navika a time garantiraju  i da do povratka izgubljenih kilograma neće doći. Mi smo osigurali valjanu i isprobanu metodu, na vama je se toga držite i iskoristite sve prednosti znanosti i iskustva za vašu vitkost i zdravlje.

100% najviše LPG

Body creator prvi je centar koji je daleke 2001 godine doveo ove prestižne aparate u Hrvatsku i bio njihov distributer prvih par godina. To nam je omogućilo ogromnu prednost na tržištu kako u znanju tako i u iskustvu  korištenja ove prestižne metode za eliminaciju celulita i masnih naslaga. Od prvog dana imamo veliku potražnju za ovim tretmanima,  kako matična kuća u Zagrebu tako i naši franšizni partneri . Upravo to je razlog zašto centri Body creator imaju najveći broj obavljenih LPG tretmana ne samo u Hrvatskoj već i u regiji i zašto upravo nama klijenti najviše poklanjaju  svoje povjerenje.

100% beskamatno plaćanje

Mi u Body creator-u ulažemo u vaše zdravlje i ljepotu.  Zato smo omogućili sve načine plaćanja od kojih su sigurno najvažniji oni na sve vrste kartica i to beskamatno na rate. Na vama je da odlučite koju karticu koristiti.

100% besplatno održavanje

Body creator program održavanja postignutih rezultata  sastoji se od mjesečne analize tijela i besplatnog vježbanja u termo kapsulama u frekvenciji 1x tjedno u trajanju od 6 mjeseci  za svaku klijenticu koja je našom metodom izgubila više od 10 kilograma.

Za one koje izgube više od 20 kilograma besplatno održavanje vježbanjem u frekvenciji 1x tjedno omogućeno je u neograničenom trajanju.