Anticelulitna vibratorna masaža

Anticelulitna masaža odnsono vibratorna endermološka masaža predstavlja potpuno nov pristup borbi protiv celulita i teških otečenih nogu.

Metoda je to koja kombinira 3D  masažu i toplinu uzrokujući  mobilizaciju (pokretanja) slojeva vezivnog tkiva i celulita u međustaničnom prostoru i do 5 cm u dubinu.

Prirodni efekt trodimenzionalne vibratorne masaže izaziva porast lokalizirane temperature. To podizanje temperature, inače znano kao hipertermija, pojačava gipkost kože, prokrvljenost i stimulira kapilare. Epidermu čini puno mekanijom. U sklopu termo slim metode mršavljenja neizostavan je faktor u borbi protiv celulita i lokaliziranih masnih naslaga.

Vibratorna Endermoterapija koristi niz oblikom prilagođenih aplikatora dizajniranih za različite dijelove tijela. Takvi posebni aplikatori omogućavaju pojačanu cirkulaciju i izravnu fizičku 3D stimulaciju te donose dobrobit dubokim tkivima. Anticelulitna masaža, odnosno endermoterapija ne rasteže, ne stišće i ne nateže kožu te je u potpunosti bezbolna, no učinak je odmah vidljiv.

Anticelulitna masaža