Preoblikovanje tijela u samo mjesec dana !

Preoblikovanje tijela i nova figura u samo mjesec dana, kako? Lako, s Body creator metodom uz Termo slim učinak mi ti garantiramo jedan konfekcijski broj manje za samo mjesec dana.

Termo slim preoblikovanje tijela

Jesi li znala da je preoblikovanje tijela i mršavljenje 30% učinkovitije uz Termo slim učinak? Ovo nisu prazne priče već metoda koja se temelji  na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. Znanost je ta koja nam daje potporu u našim nastojanjima da pomognemo što većem broju žena da postignu ili zadrža svoju idealnu figuru.

Zato ako razmišljaš kako zablistati u Novoj godini, a na raspolaganju imaš još tako malo vremena, ne gubi ga još više razmišljajući i važući nego kreni u akciju. Uzmi telefon u ruke,  biraj 099 3544348 i započni svoj novogodišnji makeover.

Kako do jednog konfekcijskog broja manje u samo mjesec dana

Tako da krenemo od točne dijagnostike stanja na antropometrijskoj i metaboličkoj analizi tijela. Nakon analize kreira se potpuno personalizirani program za rješenje baš tvog problema uz vrhunsku opremu i stručno vodstvo. Toliko smo sigurni u našu metodu i Termo slim učinak da dajemo i pisanu 100% garanciju za dogovorene rezultate. Dogovoreni rezultati znače gubljenje centimetara i masnih naslaga na točno ciljanim dijelovima tijela koji su tebi važni. Plus, rješavanje problema celulita u bilo kojem stadiju. Osim toga važno je i pomlađivanje tijela i vraćanje u top-formu koje će ti dati onaj unutarnji sjaj i samopouzdanje. Sve to ne bismo mogli bez prehrambenog savjetovanja i promje prehrambenih navika.

Naši uspjesi

u 18 godina koliko postojimo oko 6500 žena preoblikovalo je svoje tijelo i izgubilo ukupno više od 55 tona masnih naslaga. To su brojke koje nam daju mogućnost da uvijek znamo što radimo. To tebi daje garanciju da će rezultati biti stvarni i trajni bez jo-jo efekta.

Neka ove godine tebi Nova godina označava i novu figuru. Očekujemo te.