MRŠAVLJENJE SAMO 2 SATA TJEDNO, ALI  30% UČINKOVITIJE

Body creator metoda za mršavljenje predstavlja naj potpuniju i naj učinkovitiju metodu mršavljenja, vježbanja i preoblikovanja tijela, termo slim učinak garantira 30% veću učinkovitost tvojih napora. Termo slim efekt za brzo vidljive rezultate, a naše proljetne akcije za figuru iz snova u novom kupaćem kostimu.

Mršavljenje

Nemam vremena za mršavljenje. Mogli bismo staviti i nemam vremena ići na vježbanje, biti na dijeti, čitati zdrave savjete…. i tako u beskonačnost jednom riječju: nemam vremena za sebe…. Istina je da nitko od nas nije imun na pomanjkanje vremena, ali činjenica je isto tako da ne postoji nešto takovo kao što je pomanjkanje vremena. To je kriva interpretacija činjenice da mi sebi sami nismo važni. Pomanjkanje vremena zapravo znači pomanjkanje prioriteta. Zato pogledajmo zašto smo to mi tako jako zauzeti? Svakodnevnim radom da osiguramo sebi i našim najmilijima način života koji želimo. Legitimno ! Ali pitajmo se koji je osnovni resurs na tom putu? Tko vuče, radi, nosi, privređuje… JA! Znači JA sam osnovni resurs u tom lancu. Ako JA stanem stalo je sve. Pa zašto je onda sve drugo važnije od mene same, od mog zdravlja i mojeg osjećaja zadovoljstva?

Staviti sebe na prvo mjesto nije egoistično već razumno i nije teško, zahtjeva samo osvještavanje predrasuda i naučenih floskula tipa: nemam kad… Trebaš sebe shvatiti kao naj važniji resurs u svom životu i životima tvojih najmilijih. Onda tu dolazimo mi koji ti pomažemo da bez osjećaja krivice, bez gladi i bez gubitka vremena, za samo dva sata tjedno, popraviš značajno kvalitetu svog života, zdravlja i ljepote.

Da, smršaviti znači biti predan zadatku, donijeti čvrstu odluku, ali pogotovo i odvojiti svoje vrijeme. No, tko me može uvjeriti da svatko od nas, za sebe, same, ne može odvojiti 2 sata tjedno?

Vježbanje ufff…https://bodycreator.com/body-creator-metoda/

Tako mrsko mnogima! Tvoj program vježbanja po Body creator metodi kreiran je po tvojim potrebama i psiho fizičkim mogućnostima. Izvodi se u horizontalnom položaju kako bi tvoji zglobovi uvijek bili sigurni. Osim toga, kod nas nikada nisi sama. Sve se odvija uz pomoć i pod budnim okom asistentica koje su tu da ti pomognu i da te bodre. Zajedno smo jači. Zato iskoristi ovu sinergiju tvojih napora i naših znanja i mogućnosti i rezerviraj svoj termin već danas.

Zašto samo dva sata tjedno?

Zato jer mi ne gubimo vrijeme na općenite tretmane i vježbanje. Mi krećemo od antropometrijske i metaboličke analize tvog tijela nakon čega zajedno dogovaramo potpuno personalizirani pristup tvojem preoblikovanju tijela i mršavljenju i na kraju ti dajemo pisanu garanciju za dogovorene rezultate. Zahvaljujući Termo slim efektu kod svih naših tretmana, koji čine sastavni dio Body creator metode, mršavljenje je 30% učinkovitije i brže.

Tvojih 2 sata tjedno sastoji se od dva dolaska u naš centar , svaki u trajanju od 60 minuta koji se pak sastoji od 3 koraka: aktivne vježbe u Termo kapsuli, suhe infra crvene kupke i jednog od tretmana za preoblikovanje tijela ovisno o zdravstvenom stanju, tjelesnoj konstituciji i financijskim mogućnostima.

Dogovoreni rezultati znače da gubiš centimetre i masne naslage na točno ciljanim dijelovima tijela. Osim toga vrhunskom tehnologijom kao što je LPG uređaj rješavamo problem celulita u bilo kojem stadiju što utječe na pomlađivanje tijela i vraćanje u top-formu koje će ti dati onaj unutarnji sjaj i samopouzdanje. Samo dva sata tjedno posvećenih tebi, tvom zdravlju i tvojem tijelu rade čuda.

Ono što mi znamo iz naših 19 godina iskustva je da fizička promjena obavezno znači i duboku unutarnju promjenu koja se očituje u otvaranju novim mogućnostima, talentima, kreativnosti i samopouzdanju. Svemu onome što si poput sebe same stavila na stranu i čekala pravi trenutak. Sada je taj pravi trenutak. Kad jednom kreneš i ostale stvari ostavljene po strani dobit će svoju šansu u tvojem životu. Jer preoblikovanje figure nosi sa sobom i preoblikovanje života.  Mi smo tome svjedočili nebrojeno puta u ovih naših 19 godina poslovanja.