Mršavljenje+LPG Endermologie+Termo kapsule

LPG Endermologie tretmani

Mršavljenje je najčešća novogodišnja želja

U Novu godinu s novom linijom ! Zato smo pripremili paket mršavljenja Mršavljenje+10 LPG Endermologie+ 10 Termo kapsule i to za samo 1490 kn. Isprobana formula za mršavljenje. Ova kombinacija je najučinkovitija terapija za tzv. Thermo slim mršavljenje. Zato krenite prema svojoj željenoj figuri na pravilan način.

Kako spriječiti greške

Čestim podvrgavanjem krivim tretmanima mršavljenja uglavnom se postiže vrlo brzi povratak izgubljenih kilograma što uvelike opterećuje organizam i elastičnost kože. Osim samih kilograma, a pogotovo kod gubljenja istih, najveći je problem celulit. Istraživanja pokazuju da više do 90% žena ima problema s mršavljenjem i celulitom. Celulit je zapravo difuzna upala vezivnog tkiva što je njegov stručni naziv. Onaj opisni bi bio narančina kora. Mjesta na kojim je najučestaliji su bedra,  bokovi, stražnjica i trbuh. Te nakupine unutar vezivnog tkiva rezultiraju oslabljenom limfnom i krvnom cirkulacijom.  To je začarani krug. Tu se stvara celulit i na tim mjestima se brže i lakše nakupljaju i masne naslage.

Mršavljenje+LPG Endermologie+Termo kapsule

Raznim tehnikama može se odlično zaustaviti celulit, mršaviti i poboljšati stanje. Tehnike i aktivne supstance koje u tome pomažu su obično razne masaže s kremama, blatom ili maskama. Za one koji žele agresivnije, tu je i liposukcija. Iako se nudi veliki izbor raznih masaža, krema i anticelulitnih tretmana ipak samo jedan mali dio njih je vrhunski efikasan. Jedan od najefikasnijih, kojeg su izabrale mnoge slavne žene je i LPG Endermologie. To je poznata i priznata vakuumska endermološka masaža.  Ona se dnevno primjenjuje na milijunima žena u svijetu.

Zato ponavljamo formulu: Mršavljenje+LPG Endermologie+Termo kapsule kao formulu uspjeha.

Tajna ljepote poznatih žena

Između ostalog ovo je tajna ljepote i glatke kože velikog broja slavnih osoba kao što je Madonna, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Pamela Cruz, Angelina Jolie i druge . U isto vrijeme ta metoda nije rezervirana samo za ljepši spol. Ista je prisutna i u profesionalnim sportskim klubovima u svijetu.  Oni ovu metodu koriste radi njihova vrhunskog terapeutskog djelovanja na mišiće i vezivno tkivo. Govorimo o tehnologiji koja je u zadnjih trideset godina postala sinonim za ljepotu, wellness, zdravlje i sport.

Celulit

LPG Endermologie vakumska masaža vrhunski je tretman u borbi protiv celulita. To je jedina terapija koja djeluju na celulit unutar vezivnog tkiva. Prvi LPG Endermologie aparat stvoren je još 1986 godine u Francuskoj. Bio je namijenjen za kliničku upotrebu pri rehabilitaciji osoba s teškim opekotinama. Razlog toga su njegovi odlični rezultati u reaktivaciji elastičnosti kolagenskog sloja te površinske cirkulacije. LPG vakumska masaža je tretman koji se izvodi putem LPG aparata. Taj tretman djeluje na tvrdokorne masne naslage i celulit na ciljanim dijelovima tijela.

Tehnologija iza LPG Endermologie

Tehnologija koja stoji iza LPG Endermologie terapije je uređaj koji radi s dva nezavisna motorizirana valjaka i vakuuma između njih. Ta sinergija mehanički djeluje na celulit i masno potkožno tkivo. U isto vrijeme pomaže u oslobađanju masti iz stanica i reaktivaciji limfe. Vakumska masaža prodire u dubinske slojeve kože i aktivira produkciju kolagena. Stimulira se vezivno tkivo i oslobađaju se masne nakupine i celulit što rezultira mršavljenjem. Koži se vraća tonus, a to doprinosi boljoj prokrvljenosti, lijepšoj boji i boljem elasticitetu. LPG Endermologie je 100 % prirodna metoda. Ona stimulira staničnu aktivnost unutar kože i vezivnog tkiva. Osim toga reaktivira fiziološke procese prirodno i bezbolno. Ovi anticelulitni tretmani su potpuno neinvazivni i bezbolni . Postoji mnoštvo znanstvenih istraživanja koja su dokazali učinkovitost ove metode.

Termo kapsule + mršavljenje

Aktivno vježbanje u Termo kapsulama bazira se na Thermo slim efektu. Isti pomaže bržem topljenju masnih naslaga. ta pojava bazira se na potrebi tijela za bržim hlađenjem. Time ono ubrzano topi “izolaciju”. Rezultati mršavljenja su brzi i vidljivi. Tretma traje oko 30 minuta.

LPG pak je vrhunska tehnologija koja u kombinaciji s educiranim terapeutima osigurava izrazito učinkovite tretmane. Jedan tretman obično traje oko 30 minuta, a rezultira vidljive promjene i poboljšanje izgleda i kvalitete kože. Na kraju seta od 12 – 15 tretmana nakupine masnoće i celulita smanjit će se ili potpuno nestati.

Zaključak je da za sat vremena, dva puta tjedno možete imati vrhunske rezultate.

Mršavljenje+LPG Endermologie+Termo kapsule

Body creator je prvi centar u regiji koji je uveo LPG anticelulitnu metodu još 2001 godine. Time je otvorio tržište za ove prestižne aparate. Velika su ulaganja u ovu opremu kao i u konstantnoj edukaciji djelatnika koji rade na ovim aparatima. Time si ovu metodu mogu priuštiti samo renomirani centri koji ulažu u znanje svojih zaposlenih. Bez educiranih stručnih kadrova nema rezultata koji se s pravom očekuju. U Body Creatoru oni su  i zagarantirani. Biti LPG Endermologie centar znači prakticirati najučinkovitiju svjetsku metodu za mršavljenje i borbu protiv celulita. Ova terapija je dokazana u više od 100 znanstvenih studija diljem svijeta. S druge strane aktivna vježba u termo aktivnom ambijentu unutar Termo kapsula dokazano topi masne naslage na ciljanim dijelovima tijela. Tako da ta kombinacija daje temelje za garantirane rezultate koje Body creator i daje.

Mršavljenje lica i LPG Endermologie

S obzirom da ova terapija reaktivira duboke uspavane stanice i na potpuno prirodan način daje vrhunske rezultate na koži primjenjuje se i kao anti age/ lifting za tretmane lica, kao i za mršavljenje lica i skidanje podbratka i podizanje opuštene kože. Tretman se još naziva FACE FITNESS. Rezultati su revolucionarni i vidljivi od prvog tretmana.

Za Body Creator izrazita je čast biti LPG Endermologie centar s osamnaest godišnjim iskustvom. U tom vremenu u Body Creatoru više od 6000 žena postiglo je željene rezultate LPG Endermologie terapijom, što dosta govori o njezinoj učinkovitosti.

Investicija u sebe je najbolja investicija

Ne preostaje drugo nego probati na vlastitoj koži, a investicija u sebe je najbolja investicija jer ste vi najvažniji. Zato je Body creator pripremio posebnu akciju mršavljenja. LPG Endermologie tretmani povezani s dokazano odličnim rezultatima aktivne vježbe u Termo kapsulama su formula uspjeha.

Za rezervaciju termina javite se u vama najbliži centar.

Body creator Zagreb, Anina 80, tel. 01/ 2018557, 099/3544348

Body creator Osijek, Reisnerova 100, tel. 031/411036
Body creator Rijeka, Škurinjska cesta 1, 051/ 686 901 (vibratorna endermološka masaža)

Body creator Ivanić grad , Hotel Sport,