Mršavljenje Body Creator metodom kupi kick start paket

Mršavljenje Body Creator metodom, kick start paket koji će ti vratiti izgubljenu formu

Mršavljenje baš za tvoje potrebe, paket kreiran nakon detaljne analize tijela i fizičkih mogućnosti. Tvoj uspjeh je naša obaveza, za to ti dajemo i pisanu garanciju. Za prvih 20 rezervacija paket od 35 tretmana mršavljenja za samo 1 490 kn. Vjerujemo da je to dovoljan poticaj za ulaganje u vlastito zdravlje i ljepotu.

Zašto kick start?

Mislimo da svi mi trebamo povremeno da nas netko gurne u pravom smjeru kako bi „upalili“ Ovo je takva akcija za mršavljenje. Kick start paket potpuno personaliziranih / osobnih tretmana za mršavljenje koji vraćaju izgubljenu formu. Zašto mršavljenje poslije ljeta? Zato što želimo iskoristiti tvoj  ljetni entuzijazam i odluke donesene nakon skrivanja u ručniku na plaži ili zavidnih pogleda na vitko tijelo neke druge žene. Svi smo to prošli.

Kako se pokrenuti?

Sve ono što je potrebno da se to promijeni je jedan poziv na 0993544348 ili email na info@bodycreator.com kako bi se dogovorila potpuno personalizirana ,kompjuterizirana, antropometrijska i metabolička analiza tijela i tvojih psiho-fizičkih mogućnosti. Tada ćemo sastaviti program baš po tvojoj mjeri za koji ćemo ti dati i pisanu garanciju na rezultate. Ako do željenog gubitka obujma ne dođe, vraćamo novac. Naravno, tu je jako važno i tvoje sudjelovanje. Treba slijediti dogovorenu prehranu ( pažnja molim, nismo rekli dijetu) i program, tada uspjeh sigurno neće izostati.

Zašto smo sigurni u tvoj uspjeh?

To potvrđuju naše brojke. U 18 godina našeg rada u Hrvatskoj i regiji više od 6 800 naših klijentica su zahvaljujući Body creator metodi i termo slim učinku izgubile više od 55 tona masnih naslaga. Sve to zahvaljujući i našim stručnjacima koji im u tome pomažu kako u samim centrima tako i on line. To je i temelj na osnovu kojeg prodajemo i franšizu naših centara te za sada imamo 9 licenciranih partnera i 5 franšiznih u Hrvatskoj i regiji.

Kick start akcija

Za kraj ljeta osmislili smo KICK START  akciju mršavljenja za 20 klijentica koje se prve prijave. U paketu je 35 tretmana koji se određuju nakon navedene personalizirane analize tijela. Taj paket stoji samo 1490 kuna.

Ako i tebi treba poticaj da kreneš i posvetiš se sebi i svojem zdravlju ovo je sigurno akcija za tebe.

Budi brza, čekamo te.