MRŠAVLJENJE UZ BODY CREATOR MINI BIKINI AKCIJU

Mršavljenje uz Body Creator Mini Bikini akciju sadrži 35 različitih tretmana i uz cijenu od samo 1450 kn najbolja je vijest ovoga ljeta. Kao i svake godine i ove smo priredili naš famozni Mini bikini program. U paket je uključeno vježbanje u Body creatorovim Termo kapsulama, tretmanima lipo body wrappinga, limfnom drenažom s tzv. preso terapijom i neizostavnom infra crvenom kapsulom ili suhom ozonskom kupkom. Sve što vam treba za jedan konfekcijski broj manje. Mnoge naše kijentice smatraju ovaj program najboljom pripremom za plažu.

Jeste li vi zadovoljni vlastitom slikom u kupaćem kostimu? Što ćete učiniti sa jastučićima na bokovima, bedrima i trbuhu ?

Mi imamo rješenje za vas. Ovo ljeto vaše skidanje u kupaći kostim ne mora biti noćna mora, ako se odlučite prepustiti našem  stručnom timu za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela. Pripremili smo sljedeće što vas očekuje.

  • Potpuno prirodna metoda s termo slim učinkom- aktiviranje fiizioloških mehanizama tijela uz aktivnu vježbu u termo aktivnom ambijentu
  • Stručno osoblje koje će vam pomoći u postizanju zadanih ciljeva, a njih dajemo i pisano jamstvo na rezultate
  • Ciljano mršavljenje – gubljenje centimetara, kilograma i masnih naslaga na točno ciljanim dijelovima tijela koji predstavljaju vaš problem
  • Besplatna dijagnostika stanja kako bismo mogli sastaviti personalizirani program vježbi za rješenje vaših problema
  • Prehrambeno savjetovanje i dijetoterapija ukoliko vam je to potrebno
  • Potpuno individualni tretmani krojeni po vašoj mjeri

I to zapravo i nije sve. Za one hrabre koji uz dva Mini bikini tretmana izgube i više od 10 kilograma kod nas, čeka i ugodno iznenađenje, besplatno vježbanje jednom tjedno u trajanju od 6 mjeseci.

Nema više izgovoora, vrijeme je da i vi zablistate na plaži u svom najboljem izdanju, a da to bude tako pobrinut će se Body creator.

Vaš uspjeh je naša obaveza.

Za više informacija nazovite nas: 01/2018557 ili 099/3544348

vaš Body creator