FRANŠIZA BODY CREATOR S POTPORAMA HZZ

Body Creator Franšiza

Bez obzira na veličinu mjesta u kojem živite, uvijek ima zainteresiranih klijenata koji bi konzumirali  tretmane mršavljenja i preoblikovanja tijela po metodi Body Creator. Franšiza Body Creator vam to omogućava kroz projekt samozapošljavanja s potporama HZZ.

U Body Creator centru najvažniji faktor je osmijeh. Mi se trudimo prenijeti ga našim suradnicima, a oni našim klijenticama. Preko projekta franšiziranja  osmijeh prenosimo i na lice naših partnera-franšizoprimaca. Sve to zahvaljujući  zaradi koju ostvaruju otvaranjem Body Creator centra. Razlog tome je   trening i stalna podrška koju nudimo našim partnerima, kao i znanje i posebna oprema.

Tko je Body Creator?

Body Creator je registrirana marka centara za mršavljenje i i preoblikovanje ženske figure koja je prisutna u Hrvatskoj i Sloveniji, a uskoro i Bosni i Hercegovini od 2001. Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu na području mršavljenja i preoblikovanja figure, te našem stalnom ulaganju u istraživanje i razvoj, razvili smo najmoderniji i najpotpuniji sustav korekcije ženske figure. Sustav se bazira na „termo-slim“ efektu te daje iznimno dobre rezultate za krajnje klijente ( i zato osmijeh), ali i odlične financijske rezultate za one koji nam se pridruže kupnjom naše franšize. To je začarani krug osmijeha na licima naših klijenata, djelatnika i partnera. Ako odlučite pobliže se upoznati s našom organizacijom, sigurno ćete dijeliti naše mišljenje.

 Obraćamo se fizičkim i pravnim osobama zainteresiranim za ulaganje u unosan i zanimljiv posao, a posebice poduzetnim ženama. Ova poslovna prilika trebala bi biti posebno interesantna nezaposlenima za samozapošljavanje kroz potpore HZZ, malim kozmetičkim salonima/fitness centrima koji žele proširiti svoj posao i  trebaju jaku institucionalnu podršku, kako bi svoje poslovanje održali na zavidnoj razini.

Zašto franšiza Body Creator i krenuti u vlastiti posao ?

Odgovor na to pitanje leži u činjenici da se 21 stoljeće smatra stoljeće wellness industrije. Osim toga taj sektor poslovanja bilježi rast čak i u doba ekonomske krize. Taj rast opravdan je s nekoliko važnih faktora:

Industrija mršavljenja

 1. debljina i stres te njihove posljedice zauzimaju sve više maha u svijetu i postaju okosnica uspona wellness sektora. Isti se smatra jednim od najperspektivnijih sektora poslovanja u svijetu i kod nas.
 2. Sve to upravo zato što je prevencija i sanacija debljine uvjet ne samo za ljepotu već za duži život i kvalitetniji radni vijek pojedinca. Po preventivnim akcijama i uspješnosti  metode mršavljenja Body Creator je najpoznatija marka u regiji. Osim što je poznata ona je i jedina koja ima potporu za rad od strane Zagrebačkog dijabetičkog društva, Udruge za prevenciju prekomjerne težine i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba.
 3. Korporacije se sve više posvećuju osiguranju tretmana za rekreaciju, opuštanje i mršavljenje svojim zaposlenicima. Razlog tome je maksimalno povećanje radne sposobnosti pojedinca. Korporacijama to donosi velike uštede (manje bolovanja). Sve to osigurava unosnu nišu za poslovanje centara za mršavljenje gdje je Body Creator jedna od vodećih marki.

Franšiza kao ulazak u poslovanje

 1. Franšizno poslovanje iz godinu u godinu sve više postaje odabir novih poduzetnika radi sigurnijeg načina ulaska u poduzetništvo. Ili jednostavno radi podjele rizika. Razlog tome je know-how, iskustvo, obuka i stalno savjetovanje koje daje davatelj franšize. Statistike pokazuju da više od 90% poslovanja koja su pokrenuta kupnjom franšize opstane nakon 5 godina poslovanja. Kod samostalnog pokretanja poslovanja taj broj je ispod 25%. I tu je Body Creator jedina hrvatska marka iz wellness sektora koja se širi putem prodaje svoje franšize.
 2.  Vrlo je važno spomenuti  naše veliko iskustvu i odlično poznavanje tržišta zdravstvenog wellness sektora i franšiznog sektora. To nam je pomoglo osmisliti vrlo učinkovitu franšizu koju je lako presaditi na drugo područje i putem obuke, treninga i stalnog usavršavanja  prenijeti na bilo kojeg kupca franšize bez obzira na njegovo/njezino prethodno obrazovanje. Za našu edukaciju izdajemo i Certifikat.

Naši rezultati govore sami za sebe. Od 2001 do sada u svim našim centrima oko 6 500 žena postiglo je svoje rezultate i ukupno smršavilo više od 50 tona (50 000 kilograma). Ovo su rezultati kojima ćete se i vi pridružiti otvaranjem Body Creator centra u vašem gradu.

Što znači franšiza Body Creator centra?

Postati pridruženi centar Body Creator, odnosno naša franšizna jedinica, za vas znači samozapošljavanje uz potporu države i pokretanje vlastitog biznisa. Povjeravate se nama-grupi iskusnih stručnjaka koji suvereno vladaju svim vidovima ove djelatnosti. U isto vrijeme uključujete se u privatno poduzetništvo s mnogo većom sigurnošću za uspjeh. Ne tražimo nikakva predznanja, sve što treba stječe se na vrlo stručno osmišljenoj obuci i tečajevima usavršavanja. Sve to će  istančati vaše poduzetničke sposobnosti i povećati stručnost osoblja koje će raditi za vas u vašem Body Creator centru.

Metodologija rada, organizacija, sposobnost iskorištavanja svih unutarnjih potencijala i prodorna reklamna poruka argumenti su koje naša konkurencija nema. Body Creator iza sebe ima organizaciju koja se brine o odabiru najboljeg osoblja. Osim toga proizvodimo aparaturu koja je jedinstvena na tržištu i omogućava vam da pismeno garantirate rezultate koje će vaši klijenti postići. Naše osoblje se stalno usavršava, kako bi centri Body Creator uvijek bili korak ispred konkurencije. Nudimo klijentima-krajnjim korisnicima centra veliku profesionalnost, učinkovitost i kvalitetu u izvanrednom ambijentu. Našim partnerima-primaocima franšize nudimo metodu pomoću koje mogu ostvariti svoje poduzetničke snove i osigurati si dobru zaradu.

Otvaranje centra Body Creator

Tretmani mršavljenja i preoblikovanja tijela obavljaju se uz pomoć najmodernije tehnologije, kako bi se postigli najbolji rezultati za krajnjeg korisnika. Vama kao vlasniku to osigurava konkurentnost u sektoru centara za medicinskog wellnessa/centara za mršavljenje.

Vi i vaši zaposlenici proći ćete specifične tečajeve obuke i usavršavanja na području zdravlja i estetike,  radionice o tehnikama prodaje i komunikacije, prehrani, korištenju vremena i slično. Omogućit ćemo  vama i vašem osoblju da suvereno vladate poslovanjem i da brzo brzo počnete osvarivat dobit.

Mi vas učimo kako da održavate i poboljšate kontakte s vašim klijentim. Učimo vas najboljem mogućem načinu za zadovoljavanje potreba, čak i najzahtjevnijih klijenata. Sve u cilju vašeg maksimalnog profita i rasta poslovanja jer usmena predaja je najbolja reklama.
Otvoriti Body Creator centar, upravljati i raditi u njemu u svakom pogledu omogućava Vaš profesionalni razvoj. Istovremeno na raspolaganju vam konstantno stoji naše stručno savjetovanje.

Što nudi franšiza Body Creator:

 • vašu ekonomsku neovisnost,
 • koncesiju imena, metode, know-how,
 • software i priručnik za vođenje centra i upotrebu metode,
 • sve potrebne aparate koji su dio metode,
 • trening vašeg osoblja u našem instruktivnom centru u Zagrebu,
 • vođenje vašeg centra u prvim danima poslovanja
 • apsolutnu pomoć u fazi otvaranja vašeg centra s mogućnošću izrade detaljnog plana oko njegovog uređenja,
 • kompletnu marketinšku podršku na nacionalnoj razini u prvih 60 dana poslovanja gratis,
 • kompletan set formulara potrebnih za što urednije vođenje poslovanja i reklamni mozaik pano.

Obratite nam se s povjerenjem, kako bismo mogli odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći Vam pri odluci da postanete sam svoj gazda čak i uz bespovratne potpore HZZ. Nazovite nas na telefon 098/1697427 ili se javite na info@bodycreator.com  

Što je to franšiza?

Franšiza je oblik stalne suradnje u distribuciji dobara ili usluga između poduzetnika (matična kuća, davatelj franšize) i jednog ili više poduzetnika (podružnica ili primatelja franšize). U osnovi, franšiza je sustav trgovačke suradnje između dvije neovisne tvrtke (poduzetnička suradnja). S jedne strane je davatelj franšize- matična kuća ( to smo mi), a s druge strane više podružnica – primatelja franšize, koji djeluju kao obrt ili poduzeće (to ste vi). Karakterističan element te suradnje je da se razvija u kratkom vremenu, na kontinuiran način i s pravilima koja taj sistem čine zaista kooperativnim i visoko konkurentnim u pravom smislu te riječi.

Kako bi suradnja bila učinkovita, bilo za matičnu kuću ili za podružnicu, potrebno je da franšiza pokaže za cijelo vrijeme njenog trajanja podudarnost interesa obiju strana (win-win). Ono što općenito najviše interesira potencijalnu podružnicu – primatelja franšize je mogućnost korištenja ne samo našeg  imena, specifične opreme, metode, već i originalnog načina djelovanja – know how  iskušanog na tržištu koji se može primijeniti u svakoj situaciji i teritoriju. Ono što vi  dobivate ulaskom u franšizni lanac, osim kompletne opreme i obuke, je složen paket pomoći i savjetovanja, koji vam omogućava izbjegavanje gotovo svih rizika koji obično prate svako pokretanje neke poslovne djelatnosti. Ono najvažnije što vam omogućava je privlačna zarada.

Dakle, ulaskom u poduzetništvo putem kupnje franšize postajete sam svoj gazda, ali ne i prepušteni sami sebi. Ispreplitanje istih interesa potvrđuje da franšiza predstavlja oblik stalne suradnje između dvije neovisne tvrtke, ali istovremeno ovisne jedna o drugoj na putu do zajedničkog uspjeha.

Obratite nam se s povjerenjem, kako bismo mogli odgovoriti na sva vaša pitanja- Mi poslujemo u ovom sektoru od 2001 godine i imamo veliko iskustvo koje ćemo vam nesebično prenijeti.

Nazovite nas na telefon 098/1697427 svakim radnim danom
od 10 do 16 sati!