Vitka i sretna za nadolazeće ljeto

Vitka i sretna uz Body creator. U nastavku donosimo priču zadovoljne klijentice Body creatora.

Ljeto se bliži brzinom kometa, a većini žena je muka jer uskoro slijedi laganija i oskudnija garderoba koja k’o po vragu otkriva sve moguće mane na tijelu. Nemilosrdne sunčeve zrake skeniraju i ističu najmanji trag celulita na koži… Prije nego sam otkrila Body Creator bila sam užasno nesigurna i frustrirana radi viška od 15 kg te bih najradije u proljeće usnula ljetni san i budila s početkom zime (obrnuto od medvjeda). No, to naravno nije moguće pa sam postala pravi prvak kad je frustracija radi viška kila u pitanju.

Prije nego sam shvatila koja je čarobna formula besprijekornog izgleda tijekom cijele godine, počela bih se živcirati već u ožujku s prvim zrakama sunca. Onda bih se tješila da do izlaganja moga gomoljastog tijela pogledima stranaca ima još dobra tri mjeseca te vođena linijom manjeg otpora ostavila bih neugodan obračun s kilima za kasnije. U travnju bih ”shvatila” da ima još 60 dana do ljetovanja i da mogu čudo napraviti sa svojom figurom tijekom tog vremena, barem su tako reklame za razne pripravke za mršavljenje govorile.

Potajno bih zavidjela svakoj curi koja hoda gradom gologa pupka i zavodljivo vijori svojim vitkim torzom, dok ja svoje burence moram skrivati dugim širokim tunikama. Već negdje tamo krajem travnja s porastom količine sunčeve svjetlosti, primorana da obučem laganije odjevne predmete, totalno bih ”pukla” pri pogledu na moja natekla stopala u balerinkama koje se spremaju rasprsnuti te kolutovima žućkastog znoja na novoj nježno – ružičastoj tunici od lana… Izgledala sam stvarno jadno, a osjećala se još jadnije.

Sa svakom vitkom curom koja bi prošla pored mene, želja da izgledam kao ona bivala je sve jača. Najzad početkom svibnja, odlučila bih se kao pravi ratnik uhvatiti u koštac s ružnim masnim naslagama i celulitom, no brzo bih odustala jer svaki savjet koji bih pročitala na internetu zahtijevao je drastičnu promjenu životnog stila, a ja sam svoj obožavala. Frustracija na frustraciju jednako slom živaca pred kraj svibnja, a kila se gomilaju umjesto da bježe.

Kako bih smršavila, probala sam ići u teretanu, no nisam ništa lijepo ni motivirajuće nalazila u tim ”spravama za mučenje”, a moja agonija bi se doma nastavljala jer sam morala promijeniti i jelovnik. Ma, fućkaš vitkost, kad se za nju treba dobrano umoriti i jesti odvratnu hranu od koje sam još gladnija, a o ogromnim upalama mišića, da vam i ne pričam!

Tako bi ljeto došlo, a ja buca na plaži zamišljala bih ližući sladoled od čokolade (kad je bal, nek je maskenbal) da sam mršavija. Pitala sam se što to sa mnom za-Boga-miloga nije u redu?! Zašto drugi mogu smršaviti, a ja ne?! Sve dok jedne večeri nisam ugledala reklamu za Body Creator. Iskreno, svidjelo mi se to što je interijer izgledao totalno bezopasno, frendli bez agresivnih ”sprava za mučenje” i nabrijanih i nabildanih zlobnih trenera koji nemilice urlaju: ”Ajmo joššš samo deset trbušnjaka, možešššš ti tooo!!!”. ”Fuj, gade prepotentni, dabogda se udebljao barem 30 kila i dobio strije” – klela bih u sebi za vrijeme svakog posjeta teretani dok sam ispuštala dušu na strunjači.

No da se vratim u moj ljubljeni Body Creator, tu sam prvo naučila da se za ljeto zaista može pripremiti za manje od 30 dana, no budimo realni, ne očekujte neku čudotvornu transformaciju. Dvadeset kilograma nije zdravo izgubiti u mjesec dana, no ući u konfekcijski broj manji badić, itekako je moguće. Što prije počnete za pripremama za plažu – to će rezultati biti bolji!

U Body Creatoru su mi izradili, kako ga ja od milja zovem, ”plan akcije”. Pošto sam ja veliki hedonist koji voli sve polako, onda nije bilo smisla da me sile da radim po jako zahtjevnom i dinamičnom programu. Plan su prilagodili mojim realnim mogućnostima, kako se ne bih isfrustrirala. Nakon napornog dana u uredu, jedva sam čekala kad ću sjesti u kapsule za revitalizaciju kože i eliminaciju celulita. Dok ja sjedim i uživam, polagano se tope suvišni centimetri s bokova, struka i stražnjice, a koža zateže!

Tako sam u Body Creator došla na brzinu se srediti za ljeto, a ostala sam tijekom cijele godine! Ponosno mogu ustvrditi da više nisam prvakinja u frustriranju koja sa zebnjom broji dane do izlaganja divno zategnutog seksi tijela pogledima stranaca. Sada jedva čekam ljeto i već s prvim zrakama sunca idem u potragu za savršenim badićem i natikačama s vrtoglavo visokom potpeticom koje idu uz njega!

Zadovoljna klijentica Mirela Horvat (28)