Body Creator mršavljenje, kreira vitkost i zdravlje, AKCIJA !

Body creator u programu svog mršavljenja ima moto:”postoji samo sadašnjost. Ono što je iza nas, pripada prošlosti, a ono što je ispred nas, budućnosti”. Sada je prva polovica lipnja i pravi je trenutak za promjene. Njima ćemo pozitivno utjecati na našu vitkost i zdravlje. Zapravo svaki trenutak u kojem odlučimo nešto iz teorije prebaciti i u praksu je onaj pravi tzv prekretnica.

Body creator, kreator vitkosti i zdravlja

Višak kilograma, i manji i veći, usko je povezan s razvojem brojnih bolesti. Neki su faktori isključivo povezani s genetikom i njih ne možemo mijenjati. Kad je riječ o težini, nije tako. Kod toga mnogo ovisi o našoj volji i trudu. Tu je rješenje Body creator i naša Termo slim metoda koji već 20 godina pomaže ženama da budu zdrave i sretne u svojem tijelu.

Ljeto je na pomolu, jeste li spremne?

Približava se ljeto, s njime i visoke temperature. Oblačimo laganiju odjeću. U njoj i naša figura više dolazi do izražaja. Provodimo više vremena u prirodi i primjećujemo da nam kondicija nije baš onakva kakva bismo voljeli da jest. Da, i sama šetnja pruža radost. Koga ne veseli i popeti se na vrh nekog brdašca ili planine i uživati u vidokrugu koji ta pozicija omogućuje? Dozvole li prilike, možda odemo i na more ili barem do obližnje rijeke da se malo opustimo ležeći na suncu i kupajući se i plivajući. Lijepo je to plutanje koje nam omogućuje voda. Taj osjećaj bezbrižnosti i gotovo lakoće postojanja bilo bi lijepo prenijeti i na trenutke u kojima nismo uronjeni u vodu. Njih je ipak više :). Mi znamo točno kako vam omogućiti taj osjećaj lakoće.

Prehrana ili trening, što je važnije za mršavljenje?

Svaki je početak težak, no mi smo tu da vam ga olakšamo. Imamo mnogo i osobnoga i poslovnoga iskustva kada je riječ o smanjenju tjelesne težine i rado ćemo ga podijeliti kako biste i vi brže došli do cilja :).  Znamo da je pitanje svih pitanja: prehrana ili trening što je važnije? Body Creator nudi oboje, stručne savjete oko prehrane i aktivnu vježbu u termo aktivnom ambijentu.

Kada odlučite da su vaše zdravlje i zadovoljstvo visoko na listi vaših prioriteta, javite se da vam pružimo podršku i zajedno proslavimo vaš (i naš) uspjeh. Kod nas sve započinje personaliziranom analizom tijela i redukcionističkom obradom. Program prilagođavamo vašim potrebama i mogućnostima, i vodimo se 3F postulatom koji mora biti zadovoljen kod svakog našeg kupca. 3F znači: fiziološka, fizička i financijska prilagodba individualnim potrebama.

MINI BIKINI AKCIJA

35 Termo slim mršavljenja za 1990 kn. Rezerviraj svoje mjesto odmah na 0993544348.