Anticelulitni tretmani, LPG Endermologie®

LPG Endermologie tretmani

Ljeto se bliži i neizbježna tema postaju dijete i anticelulitni tretmani i LPG Endermologie tretmani kao jedni od naj učinkovitijih. Čestim podvrgavanjem krivim dijetama uglavnom se postiže yo-yo efekt i kilogrami se najčešće vraćaju što je veliki teret za zdravlje i tijelo, a veliku štetu čini elastičnosti kože i njezinom izgledu. No, nisu problem samo kilogrami. Većini žena najveći problem je celulit. Istraživanja pokazuju da više do 90% žena ima problema s celulitom, odnosno difuznu upalu vezivnog tkiva kako se to stručno kaže, koja se očituje kao neravna koža ili tzv „narančina kora“ Najčešće se pojavljuje na stražnjici bedrima bokovima i trbuhu. No to nije samo estetski nedostatak nego i bolest koja može ozbiljno ugroziti psihofizičko zdravlje jer celulit može biti krivac i dubljih problema kao što su bolovi u kralježnici , zglobovima leđima, a o njegovom psihološkom djelovanju na samopouzdanje da i ne govorimo. A nakupljanje unutar vezivnog tkiva rezultira oslabljenom limfnom i krvnom cirkulacijom. Može se javiti kao posljedica hormonalnog poremećaja , slabe cirkulacije, stresa, a nezdrav način života može dodatno doprinijeti njegovu razvoju.
Anticelulitni tretmani nisu ništa drugo nego pokušaji odstranjivanja i metode liječenja i ima ih raznih. Najčešće to su razne kreme, maske, blato te masaže, a za one koji si to mogu priuštiti i žele tu je i liposukcija. No bez obzira na brojne anticelulitne tretmane koji su dostupni čini se da mnogi bitku s masnim naslagama i celulitom unaprijed smatraju izgubljenom, ali to nemora biti tako. Napredak u estetskoj kozmetici i nove anticelulitne metode pojavljuju se svake godine i iako možemo reći da su sve dosta dobre ipak jedna s 30 godišnjim iskustvom je tajna lijepih poznatih žena. To je LPG Endermologie, poznata i priznata anticelulitna metoda i mnogo više od toga,  koja se dnevno primjenjuje na milijune žena u svijetu. Između ostalog i veliki broj slavnih osoba kao što je Madona, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Pamela Cruz, Angelina Jolie i druge. U isto vrijeme ona nije rezervirana samo za ljepši spol već je prisutna i u profesionalnim sportskim klubovima u svijetu koji ovu metodu koriste radi njihova vrhunskog terapeutskog djelovanja na mišiće i vezivno tkivo. Govorimo o tehnologiji koja je u zadnjih trideset godina postala sinonim za ljepotu, wellness, zdravlje i sport.

LPG Endermologie anticelulitni tretmani , vrhunski su tretmani za borbu protiv celulita To je jedina terapija koja djeluju na celulit unutar vezivnog tkiva. Prvi LPG Endermologie aparat stvoren je još 1986 godine u Francuskoj namijenjen za kliničku upotrebu pri rehabilitaciji osoba s teškim opekotinama, s obzirom na njegove odlične rezultate u reaktivaciji elastičnosti kolagenskog sloja te dubinske površinske cirkulacije.

Endermologie anticelulitna metoda, koja se izvodi putem LPG aparata je lokalizirani tretman što znači da djeluje na tvrdokorne masne naslage i celulit na točno ciljanim dijelovima tijela.

Tehnologija koja stoji iza LPG Endermologie terapije je uređaj koji radi s tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka i vakuuma koji se stvara između njih. Ta sinergija mehanički djeluje na celulit, stimulira kožu i masno potkožno tkivo te ga čini mekšim i manje fibroznim dok u isto vrijeme ta stimulacija pomaže u oslobađanju masti iz stanica i reaktivaciji limfne i krvne cirkulacije. Masaža prodire u dubinske slojeve kože i aktivira fibroblaste na pojačanu produkciju kolagena. Stimulira se vezivno tkivo i oslobađaju zarobljene nakupine celulita koje su odgovorne za izgled „narančine“ kore. Koža se uz ritmičke pokrete pravilno zateže, vraća joj se tonus, mijenja boju i postaje elastičnija i glađa.

Za razliku od mnogih anticelulitnih tretmana koji su dostupni u Hrvatskoj LPG Endermologie je 100 % prirodna metoda koja stimulira uspavanu staničnu aktivnost unutar slojeva kože i vezivnog tkiva kako bi se ista mogla boriti s pojavom bora, opuštene kože, lokaliziranih masnih stanica, celulita i dr. LPG Endermologie mehanička i vakuumska stimulacija reaktivira fiziološke procese prirodno i bezbolno.

Vrhunska tehnologija u kombinaciji s educiranim terapeutima osigurava izrazito učinkovite tretmane. Nakon 30 minuta, koliko traje jedan tretman, vidljive su značajne promjene i poboljšanje izgleda i kvalitete kože. Na kraju seta od 12 – 15 tretmana nakupine masnoće i celulita smanjit će se ili potpuno nestati.

Ovi anticelulitni tretmani su potpuno neinvazivni i bezbolni, a kao što smo rekli, njihovi rezultati znanstveno su dokazani, a uz terapeutske vrijednosti pružaju i izniman osjećaj relaksacije te pomažu u borbi protiv stresa. Za vrijeme tretmana pacijent oblači specijalni triko preko kojeg se odvija tretman, a ta odjeća dodatno pospješuje mikro cirkulaciju i osigurava udobnost i higijenu.

Body creator je prvi centar u regiji koji je uveo ovu učinkovitu anticelulitnu metodu još 2001 godine te otvorio tržište za ove prestižne aparate i bio generalni distributer u njihovim prvim godinama u Hrvatskoj. Danas broj LPG Endermologie centara u Hrvatskoj je značajan iako ne i velik. Činjenica leži u velikom ulaganju u ove prestižne aparate kao i u konstantnom ulaganju u edukaciju djelatnika koji rade na ovim aparatima tako da si ovu metodu mogu priuštiti samo renomirani centri koji ulažu u znanje svojih zaposlenih. Bez educiranih stručnih kadrova nema rezultata koji se s pravom očekuju i koji su zagarantirani.

Biti LPG Endermologie centar znači prakticirati najučinkovitiju svjetsku metodu za borbu protiv celulita i biti opremljen tim vrhunskim aparatima na usluzi svojim klijentima. Ova terapija je dokazana u više od 100 znanstvenih studija diljem svijeta i smatra se znanstvenom tehnikom za stimulaciju stanica koja se prakticira s LPG aparatima.

S obzirom da ova terapija reaktivira duboke uspavane stanice i na potpuno prirodan način daje vrhunske rezultate na koži primjenjuje se i anti age i lifting tretmane lica, kao i za mršavljenje lica i skidanje podbratka i podizanje opuštene kože. Tretman se još zove i face fitness. Rezultati su revolucionarni i vidljivi od prvog tretmana.

Za Body Creator izrazita je čast biti LPG Endermologie centar s osamnaest godišnjim iskustvom. U tom vremenu u Body Creatoru više od 6000 žena postiglo je željene rezultate LPG Endermologie terapijom, što dosta govori o njezinoj učinkovitosti.
Ne preostaje drugo nego probati na vlastitoj koži, a investicija u sebe je najbolja investicija. Zato je Body creator pripremio posebnu proljetnu akciju LPG Endermologie tretmana.

ISKORISTITE AKCIJU do 15.03.19.
Zagreb: 10+2 tretmana LPG Endermologie za 1900 kn. + POKLON IZNENAĐENJA

Osijeku 10+2 tretmana LPG Endermologie za 1900 kn.

Rijeka vibratorna endermološka masaža celulita 10+2 tretmana za 1300 kn
JAVITE SE U VAMA NAJBLIŽI CENTAR:

Zagreb, Anina 80, tel. 01/ 2018557, 099/3544348

Osijek, Reisnerova 100, tel. 031/411036
Rijeka, Škurinjska cesta 1, 051/ 686 901