Mršavljenje bez gladovanja sa pisanim jamstvom ?!

Suha ozonska kupka

Mršavljenje bez gladovanja sa pisanim jamstvom ? Zvuči nevjerojatno, ali Body creator to omogućuje.

Većini žena doslovno se digne kosa na glavi od jeze kada čuje dobronamjernu opasku ”… mogla bi malo smršaviti”. Prva misao koja joj padne na pamet jest: ”Nema teorije, ne želim gladovati, patiti i brojiti kalorije.”. Proces mršavljenja za mnoge predstavlja nesnosno mučenje koje u većini slučajeva uopće ne dovede do cilja, već do još veće frustracije i depresije te bacanja ”u smeće” enormne količine novaca.

Eliminacija suvišnih kilograma i briga za vlastito tijelo jest prvi korak ka zdravlju i dugovječnosti. Debljina je jedan od najznačajnijih uzroka kroničnih bolesti poput povišenog krvnog tlaka, srčanih bolesti, dijabetesa, osteoporoze, Alzheimerove bolesti itd. te je, ujedno, i drugi uzročnik karcinoma u zapadnoj civilizaciji, odmah nakon pušenja. Statistika kaže da je debljina dostigla razmjere globalne epidemije. Više od jedne milijarde odraslih zadovoljavaju kategoriju pretilih, a više od 300 milijuna njih klinički je pretilo.

Kako biste prestali biti dio ove poražavajuće statistike, ”trik” je u tome da izaberete pravu metodu mršavljenja koja će biti dobra i djelotvorna za vas. Kroz Body Creator centre prošle su na tisuće zadovoljnih žena. Pitate se zašto?! Razlog je vrlo jednostavan: kod nas se mršavi bez izgladnjivanja, mučenja i mrcvarenja. Opušteno i sa smiješkom na licu!

U Body Creatoru prakticira se najpoznatija svjetska metoda mršavljenja tzv. termo-slim metoda. Laički rečeno, dok ležite i opuštate se ili lagano vježbate u termokapsulama i na LPG Huber uređaju i odmarate se u suhim ozonskim kupkama i infra crvenim kapsulama zapravo učinkovito i uz minimum napora – mršavite. Kad se tome dodaju i razni vrlo učinkoviti anticelulitni tretmani i masaže rezultati su odmah vidljivi i zapaženi. Divno je nakon tog silnog ”paženja i tetošenja”, doći kući sa smiješkom na licu, a s manjkom tjelesne težine.

Tim renomiranih stručnjaka u Body creator-u

Po dolasku u Body Creator, za vas će se pobrinuti tim renomiranih stručnjaka od nutricionista pa sve do osobnih trenera. Prvi korak ka vašoj vitkosti jest individualna dijagnostika ( antropometrijska, metabolička i/ili DNK) gdje ćemo ustanoviti koje su metode najučinkovitije, a naši stručnjaci dat će vam savjete te sastaviti odgovarajući program. Naravno uz sve to jasno je da se usvajanjem pravilnih prehrambenih navika može doći do trajnih rezultata. Za one koji baš ne preferiraju tjelesnu aktivnost, ili im godine i zdravlje to ne dopuštaju imamo široku ponudu svih pasivnih tretmana za mršavljenje i uklanjanje te prevenciju celulita!

Body Creator metoda je potpuno prirodna i ne djeluje štetno na zdravlje te nije iscrpljujuća za organizam, tako da se pri izlasku iz naših centara osjećate vitalno i svježe spremni za nove dnevne izazove, a ne iscrpljeno i umorno kao kad izlazite iz, recimo, većine fitness centara.

Body Creator metoda se sastoji od: vježbanja u specifičnoj termo-kapsuli zagrijanoj na 37 °C, tretmana infra-crvenim zrakama i/ili ozonom i pravilnog načina prehrane. Sve je to, naravno, kreirano za svaku od vas ponaosob. Masne naslage u tijelu sastoje se od masnih stanica, adipocita, koje se nalaze neposredno ispod površine kože. One služe i kao toplinski izolator tijela i kao izvor energije. Ponekad se dogodi da organizam stvara više tih masnih stanica nego što ih može nekom fizičkom aktivnošću sagorjeti te tako dolazi do prekomjernog nakupljanja masti u tijelu što dovodi to povećanja tjelesne mase i niza zdravstvenih problema. U Body Creatorovoj metodi se za prevenciju stvaranja viška masnih stanica i njihovo otklanjanje koristi toplina koja ubrzava enzimsku aktivnost. Laički rečeno, vi doslovno ”topite” salo u našim termo kapsulama.

Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikro cirkulaciju, što uspješno eliminira celulit. Osim termo kapsula imamo i Infra-crvene kapsule te Ozonske kupke.

Body Creatorove infra-crvene zrake u kapsulama pospješuju topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru čak do 3 cm u dubinu. Zaslužne su za dubinsko čišćenje kože i eliminaciju mrtvih stanica. Infra-crvene zrake pojačavaju i mikro cirkulaciju, što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama i smanjenju celulita. Jedinstvenost ovog tretmana krije se u tome što djeluje na organizam još 30 minuta nakon završetka tretmana.

Suhe ozonske kupke su pravi terminatori masnih naslaga. Djeluju na mirko cirkulaciju i razbijaju lance masnih kiselina tako da direktno pomažu pri smanjenju masnih naslaga i celulita i drenaži.

Dakle, smršaviti bez gladovanja, mučenja i mrcvarenja sebe vrlo je jednostavno u Body Creatoru. A ovo sve prethodno nabrojeno samo je maleni dio naše ponude. Najbolja stvar u svemu jest što imate sve za vašu zdravu vitkost i vitalnost na jednom mjestu. Na vama je samo da dođete do nas i – uživate, a mi smo toliko sigurni u rezultate naše metode da za to dajemo i pismeno jamstvo.

Autor: Body Creator tim