BODY CREATOR U POLIKLINICI NADO U KRANJČEVIĆEVOJ 36

Poliklinika Nado

Body creator u Poliklinikci Nado u Kranjčevićevoj 36 preselio sa dosadašnje lokacije: Medulićeva 11. Potpisivanje ugovora o portnerstvu s Poliklinikom Nado našim klijentima pruža mogućnost korištenja preventivnih pregleda, fizikalne terapije, akupunkuturne terapije kao i liječenje boli sve na jednom mjestu.

Veliki  broj naših klijentica odluku o mršavljenju donijelo je ponukane liječničkim savjetom da radi svojeg zdravlja i kralježnice izgube višak kilograma. Uz to naše klijentice često su se žalile na bolove u leđima ili drugim dijelovima tijela. Kako bismo tretmane fizikalne terapije i prevenciju i liječenje problema kralježnice učinili dostupnijima našim korisnicima potpisali smo ovaj partnerski ugovor s Poliklinikom Nado. Tako se Body Creator metoda može naći u ovoj prestižnoj i poznatoj Poliklinici, a naše klijentice zato mogu rješiti svoje probleme na jednom mjestu.

Poliklinika Nado poznata je po fizikalnoj terapiji, no i po tome što uspješno rješava bolove u leđima. Bol može biti blaga, skoro neprimjetna, no uvijek prisutna ili akutnog karaktera, posebno izražena pri nekom određenom pokretu ili položaju tijela. Bolovi zahvaćaju sve dobne skupine, a uzroci mogu biti razni, ponekan profesionalno uvjetovani, a ponekad i kao posljedica traume.

Bol u leđima može biti takvog karaktera i intenziteta da uzrokuje gubitak radne sposobnosti i jedan je od najčešćih uzroka onesposobljenosti kod osoba mlađih od 45 godina. Sami uzroci boli mogu biti razni, no najčešći i najproblematičniji je pritisak (kompresija) na živac, na nekom od dijelova kralježnice uzrokovan diskus hernijom – oboljenjem za koji većina pacijenata nisu ni svjesni da imaju dok bolovi ne počnu ozbiljno utjecati na njihovu funkcionalnost. Postoji mnogo imena za probleme kralježnice, poput “išijas“, “lumbago” i slični, no kod svih bolovi su uzrokovani istim ili sličnim razlozima.

Liječenje klasičnim fizikalnim metodama ponekad ne daje maksimalno željene rezultate. Problem je što navedene metode djeluju na ublažavanje tegoba, ali ne i na uzrok samog problema, a to je mehanički pritisak na korijen živca. Kada više ne djeluju ni tablete, ni injekcije, ni fizikalna terapija, tada se obično preporučuje operativni zahvat, no to i ne mora biti tako.

Prije mogućeg operativnog zahvata treba svakako probati neoperativnu dekompresijsku terapiju kralježnice kako bi se operacija izbjegla, kao i moguće postoperativne komplikacije te duga i skupa rehabilitacija. U poliklinici NADO bolove uzrokovane discus herniom kao i druga oboljenja kralježnice uspješno liječe dekompresijskom terapijom kralježnice.

U Poliklinici NADO rade stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u liječenju problema kralježnice. Također i u obavljanju poslova zdravstvene njege i pružanju usluga fizikalne terapije. Prvi u Hrvatskoj uveli su naziv ”neoperativna dekompresijska terapija kralježnice” (DTK) koja se smatra učinkovitijom od pomoćnih tj. standardnih procedura u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Koncipiraju jedinstven način i pristup u liječenju i tretiranju raznih oboljenja i poremećaja kralježnice – tzv.”NADO koncept liječenja”.

Sve zanimljive, edukativne i tematske emisije o Poliklinici Nado možete pogledati na njihovom You Tube kanalu, a više informacija možete dobiti od stručnog osoblja na  besplatni info broj 0800 222 333 / 01 6408 555/  01 6408 556/ Rijeka, 051 686 900 ili pošaljite upit na: info@nado.hr

Ovaj partnerski odnos gdje je Body Creator preselio u Polikliniku Nado u Kranjčevićevoj 36 prirodan je spoj ove dvije djelatnosti jer mršavljenje čini sastavni dio protokola prevencije i liječenja bolesti kralježnice. Svakako treba spomenuti i ponudu akupunkture koja se može naći na istom mjestu, a nadogradnja je aktivnoj vježbi i dijetoterapiji koja se provodi u Body creatoru.

Radno vrijeme centra Body Creator u Poliklinici Nado je : Ponedjeljak i četvrtak od 8-13

Utorak i petak od  12-20

Subota od 8 – 13

I na kraju ono što je svakako važno, a nekada i presudno je činjenica da je parking dostupan ispred zgrade u drugoj zoni.

Sve informacije o našim akcijama i preseljenju možete dobiti na broj: 099/35 44 348

Očekujemo vas na novoj adresi.