NOVA PONUDA, MRŠAVLJENJE NAMJENJENO MUŠKARCIMA

mršavljenje

Body creator mršavljenje otvara vrata muškoj populaciji

Uspješno mršavljenje po metodi Body Creator, bazirano na termo slim efektu, od sada dostupno i muškarcima

Mršavljenje po Body creator metodi uključuje prevenciju debljine i preoblikovanje tijela. Naša metoda temeljena je na termo slim efektu i znanju dvaju nobelovaca. Ovo je jedina metoda za mršavljenje u Hrvatskoj s potporom: Ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine.

Do ove godine Body creator bio je specijaliziran centar za mršavljenje, samo za žene.  Došlo je vrijeme da zadovoljimo i sve učestalije zahtjeve muškaraca da i oni isprobaju našu uspješnu metodu. No, žene bez panike! I dalje ostajemo većinu vremena samo vaš centar. Za snažniji spol pripremili smo posebne termine i naše su usluge posebno prilagođene. U suradnji s kineziologom razvili smo seriju vježbi u našim efikasnim Termo kapsulama. Namijenjene su za aktivno vježbanje na fiziološkoj temperaturi s ciljem smanjenja masnih zaliha na ciljanim dijelovima tijela. Sve započinje analizom tijela nakon koje slijedi timska obrada rezultata od strane stručnjaka: nutricioniste, kineziologa, a po potrebi i liječnika. Sve to s ciljem da se dobije potpuno personalizirani program za mršavljenje prilagođen u fizičkom i fiziološkom smislu potrebama muškaraca.

Pravilna prehrana

U našoj metodi važan dio je i pravilna prehrana ili kako se popularno kaže dijeta. Važan postulat u Body Creatorovoj prehrani je : nikada ne biti gladan! Zahvaljujući našoj odličnoj nutricionistici pripremili smo posebnu prehranu uz koju se mogu jesti sve dopuštene namirnice, u željenoj količini. Ono što je važno je izbjegavati u određenoj fazi određenu hranu koja je zabranjena. Sve to odvija se uz budno oko stručnjaka. Prehrana je potpuno prilagođena poslovnom čovjeku koji veliki dio dana provodi van kuće. Zato se naša dijetoterapija može primjenjivati i z aposlovnih i društvenih događanja. Za uspješno mršavljenje važna je dobra metoda i jednostavna prehrana. Ristriktivne dijete ne daju željene rezultate na duže vrijeme. Kako bi se izbjegao jo-jo efekt i kile se vratile, važno je da se mršavi postupno. Važan detalj je i aktivna vježba i moralna podrška koju dobivate kod nas.

Rezervirajte svoj termin već danas!. Body creator centri nalaze se na dvije lokacije u Zagrebu:

Kranjčevićeva 35, u sklopu Poliklinike Nado, Tel: 012032027 ili 099/3544348

Anina 80, Rudeš, tel: 01/2018557 ili 099/3544348