AKCIJA MRŠAVLJENJA U BODY CREATORU

Za ovo čudno ljeto Body Creator pripremio je jednu od svojih posebnih ljetnih akcija mršavljenja.

akcija se sastoji od 20 učinkovitih tretmana mršavljenja i cijenom od samo 990 kn.

Body creator metoda

Temelj Body creator metode je tzv Termo slim učinak mršavljenja s obzirom na to što koristi sve blagodati topline kako bi na potpuno prirodan i fiziološki način tijelo otpustilo masne naslage. Možda niste znali, ali naj mršaviji mjesec u godini je upravo kolovoz. Zašto? Radi velikih vrućina i infra crvenog zračenja koje upijamo preko kože u svakom trenutku, na otvorenom. To nisu štetna zračenja već sunčev spektar koji osjećamo kao toplinu. To nisu ultra ljubičasta zrake od kojih potamnimo već jednostavno ona toplina koju osjećate na suncu. Upravo to potpomaže sustavu enzima u tijelu da ubrzano razgrađuje masne naslage. Znojenje koje je rezultat visokih temperatura također znatno doprinosi toj činjenici da je kolovoz naj mršaviji mjesec u godini. Svaka kap znoja potroši 0,06 kalorija. Uz detoksikaciju ( veće količine popujene vode i jače znojenje) ima odličan učinak na našu liniju.

Ljetna akcija mršavljenja

Za sve one koji nisu na moru nego žele konstruktivno iskoristiti ljeto u gradu preporučujemo našu ljetnu akciju mršavljenja od 20 tretmana uz veliki popust te si ju možete priuštiti za samo 990 kuna. Na raspolaganju imamo još samo 10 paketa pa su oni zapravo namjenjeni za one koji imaju najbrži prst i rezerviraju svoje mjesto na vrijeme. Kupiti možete sada, a iskoristiti tretmane do kraja godine.

Što kaže naša zadovoljna klijentica

Evo jednog svjedočenja naše klijentice koja je prošle godine iskoristila sličnu akciju usred ljeta.

Ove godine nisam mogla na more iz obiteljskih razloga i razmišljala sam kako najbolje iskoristiti vrijeme u gradu za sebe. Vidjela sam oglas za ljetni make-over u Body creatoru i pridružila se grupi žena koja je već programu. Odlična atmosfera u centru i ciljani tretmani kao i vježbanje u termo kapsuli imali su za mene veliki uspjeh. Mjesec dana dolaska po 3 puta tjedno, praćenje sugestija za prehranu koju su mi dali bili su dovoljni da izgubim 4 kilograma i da se osjećam kao nova. Plan akcije koji su mi na početku izradili u Body Creatoru bio je odlično osmišljen i donio zadane rezultate.

Svakako preporučam Ljetni make over u Body Creatoru

Dragana S.