USPJEH SVAKOG POSLA OVISI O DOBROM PARTNERSTVU I UMREŽAVANJU

Učilište Lovran

Wellness akademija u Lovranu – vjeran partner za edukaciju Body creator djelatnika

Cijelo životno učenje postalo je i u Hrvatskoj važna tema, ali i jedini mogući način da budete stručni u onome što radite ili čime bi se htjeli u budućnosti baviti. Za razliku od obaveznog školovanja, ovdje je naglasak na znanju i vještinama koje su vam potrebne za stručnije svakodnevno obavljanje vašeg posla ili  za pokretanje vlastitog posla koji želite i za koji imate interes i motivaciju. Što je djelomično nedostajalo u obaveznom djelu školovanja. Mi u Body creator-u puno polažemo u edukaciju naših djelatnika i na njihovu stručnost u domeni našeg poslovanja. Za to imamo i partnere na koje se uvijek možemo osloniti. Jedan od tih partnera je i Wellness akademija u Lovranu. Dozvolite da vam ih predstavimo.

Učilište Lovran- Wellness akademija je ustanova specijalizirana za stručna osposobljavanja i stručna usavršavanja kadrova na području wellnessa i zdravstvenog turizma.

Učilište Lovran danas provodi 20 obrazovnih programa od kojih su 3 verificirana od strane ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH. Riječ je o programima- Wellness Terapeut, Maser Kupeljar i Wellness Manager.

Trenutno Akademija Lovran upisuje nove polaznike programa s upisom u E- radnu knjižicu. To su programi Wellness Terapeut i Maser Kupeljar, a nastava za oba programa počinje 27. veljače 2016.

Po završetku školovanja za Wellness Terapeuta i Masera Kupeljara polaznici su osposobljeni za samostalno provedbu medicinske masaže, aroma relax masaže, limfne ručne drenaže i refleksne masaže stopala te anticelulitne masaže, kao i usluge njege lica i tijela.

Polazna točka svake edukacije provedene u Wellness Akademiji, koja posluje pod sloganom ‘Wellness škole u wellness centru’, je učenje kroz praksu. Po modelu „dualnog obrazovanja“ svakom se polazniku osigurava učenje i rad u realnom okruženju medical wellness centra. Osim verificiranih programa, Učilište Lovran nudi 17 različitih tečajeva stručnog usavršavanja, poput sportske masaže, refleksne masaže stopala, TUI NA masaže, HOT STONE masaže, LAVA SHELLS masaže, klasične masaže, kao i tečajeve depilacije, pedikure i manikure. Ako vas zanima neki od ovih programa pridružite im se, a sve podatke možete dobiti na:

UČILIŠTE LOVRAN – Spa Wellness akademij, Šetalište M. Tita 19/2, 51415 LOVRAN

Telefon: 051/ 293 851, Mail: info@wellness.hr , www.akademija.wellness.hr, Facebook: Učilište Lovran