Lipo laser

Upoznajte LIPO LASER zadnju generaciju aparata koji vas potpuno bezbolno oslobađaju masnih naslaga i celulita.

Lipo laser koristi hladne laserske zrake za redukciju masnih naslaga na svim dijelovima tijela bez estetske kirurgije i oporavka. Laserske zrake stimuliraju masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u  obujmu. Istovremeno dolazi do  zatezanja kože tretiranog područja. Glavna značajka nisko energetskog lasera je bio stimulacija stanica koja omogućava dodatnu mikro cirkulaciju na tretiranom području. Također, regulira funkciju stanica i izmjene staničnih tekućina te djeluje i na  imunitet.

Ipak glavna mu je funkcija redukcija masnog tkiva kod kojeg razbija membrane masnih stanica te masnoća izlazi u međustaničnu tekućinu gdje se uz pomoć enzima s limfom prenosi do bubrega odakle se  izlučuje kroz mokraću ili znoj.

To je potpuno ne invazivni tretman, ugodan i zadnja je riječ tehnike kada govorimo o istraživanju i razvoju novih tretmana u sektoru mršavljenja.

Ovaj tretman uz to je i odlična priprema klasičnoj liposukciji jer poboljšava rezultate samog zahvata omekšavanjem tretiranog područja. Na isti način neizostavni je dio post operativne prakse radi bržeg oporavka i boljih rezultata.