E light metoda trajnog uklanjanja dlačica

E LIGH METODA TRAJNOG UKLANJANJA DLAČICA

Trajno uklanjanje dlačica u Body Creatoru radi se E light metodom. E light je visoko učinkovita metoda trajnog uklanjanja dlačica koja u sebi objedinjuje IPL metodu sa Radio frekvencijom.

IPL ili PULSIRAJUĆA SVJETLOST VISOKOG INTENZITETA je brza, trajna i bezbolna metoda koju uspješno koristimo kod trajnog odstranjivanja dlačica. Također se koristi kod hiper pigmentacije, mrlja na licu i rukama od sunčevog zračenja, akni, kapilara i površinskog crvenila na licu, pomlađivanja ili REJUVENACIJE (FOTOREGENERACIJA) kože cijelog lica.

Kako djeluje?

Pulsirajuća svjetlost emitirana u snažnim, kratkim bljeskovima prodire duboko u kožu. Energiju svjetlosti privlači i upija melanin sadržan u dlaci. Potom je prenosi do korijena dlake uzrokujući njezino termo uništenje, bez štetnih utjecaja na okolno tkivo. RADIO FREKVENCIJA svojim dubinskim zagrijavanjem kože dodatno pojačava djelovanje IPL svjetlosti i usmjerava je na korijen dlačice ili kapilaru koja se želi uništiti.

Sama RF zagrijava i koagulira sam folikul. Sigurnija je od samog IPL tretmana radi toga što njezin učinak ne ovisi o boji kože i dlake. E light metoda može biti primijenjena na bilo kojem dijelu tijela. Licau, pazuhu, ruku, grudi, vratu, leđima. Čak i trbuhu, bikini zoni i nogu. Postupak je ovo trajne depilacije. Dlačice se reduciraju i do 90% a one koje ponovno izrastu, rastu sporo i tanke su.

Ovisno o problemu i području na kojem se radi, te većoj učestalosti dolaženja i rezultati su trajniji ili uspješniji. Kod akni, mrlja, kapilara ili bora rezultati su vidljivi odmah ili već nakon nekoliko dana. Kod uklanjanja dlaka ovise o tipu kože, kvaliteti dlake , stupnju dlakavosti i regiji koja se obrađuje. Na rast dlaka utječu mnogi faktori – godine, hormoni, tjelesna težina, prehrana, lijekovi, metabolizam. Tretman je učinkovit u periodu rasta dlake. Kod depilacije je potrebno 7 do 10 tretmana u razmaku između svakog tretmana od 3 do 6 tjedana.Postignute rezultate tada treba održavati tretmanima 1 put godišnje u period od 4 do 5 godina.