DOBRO DOŠLI NA BODY CREATOR-ov BLOG

dna metoda

BODY CREATOR – UMJETNOST MRŠAVLJENJA

Kreirati, modelirati, usavršiti , pokazati svijetu……zar upravo to ne čini umjetnik? Zato se mi smatramo umjetnicima jer Body Creator je umjetnik koji je to u stanju napraviti s vašim tijelom. Zašto točno? Zato jer smanjuje centimetre na kritičnim mjestima remodelirajući figuru, drenirajući otrovne tvari, zaglađujući i smanjujući celulit, tonificirajući tkivo i podižući mišićnu strukturu. Uz to pobjeđuje stres i napetosti koje i jesu jedan od glavnih uzroka debljanja i celulita. Zar to nije umjetnost?

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije pretilost je izazov i pošast 21. stoljeća. Od 1980. godine rasprostranjenost pretilosti utrostručila se i već sada iznosi 2-8% zdravstvenih troškova i uzrok je od 10-13% smrti u različitim dijelovima regije. Pretilost i prekomjerna težina imaju ozbiljne posljedice za morbiditet, nesposobnost za rad i kvalitetu života. Pretilost uzrokuje dijabetes tipa 2, kardiovaskularne bolesti, povećava rizik od malignih bolesti, osteoartritis i ostale bolesti.

Statistički podaci i Body creator kao umjetnik u mršavljenju

Rasprostranjenost pretilosti raste nevjerojatno brzo i sada uključuje 150 milijuna odraslih i 15 milijuna djece u svijetu. Alarmantne činjenice jesu da prekomjernu tjelesnu težinu ima 10 puta više djece sada nego 1970. Statistički podaci u Hrvatskoj pokazuju alarmantne podatke o prekomjernoj težini i pretilosti, a ti su: prekomjernu težinu (BMI iznad 25) ima 46,4% žena i 61,4% muškaraca dok od pretilosti (BMI iznad 30) boluje 16,2% žena i 18,2% muškaraca. Zar to nije strašno? To su temelji na kojima je nastao Body Creator sa svojom umjetnošću mršavljenja i to je jedan je od odgovora za prevenciju i liječenje poremećaja prehrane i regulaciju tjelesne težine te preoblikovanja tijela na potpuno prirodan način te s dugotrajnim rezultatima koji imaju za cilj zdravlje. Body creator metoda to osigurava multidisciplinarnim pristupom, stručnim kadrom i konstantnim istraživanjem i razvojem. To uključuje suradnju liječnika, nutricioniste, kineziologa, psihologa i fizioterapeuta. Metoda regulacije tjelesne težine temelji se u potpunosti na smjernicama za liječenje debljine Hrvatskog društva za debljinu, a u svojim aktivnostima apsolutno se uklapa u Nacionalni plan prevencije prekomjerne težine.

Na ovom blogu pisat ćemo o nama, o metodi Body Creator o pretilosti, o mitu vitkosti i svim drugim temama koje imaju veze s vitkosti i zdravljem. Biti će tu iskustva naših klijenata kao i iskustva naših zaposlenica koje su isto tako zaslužne da je u Body Creatoru nekoliko tisuća žena ukupno izgubilo 34 800 kg kao i više od 13 500 cm u obujmu ( 13,5 kilometara!!!!)

Sljedeći puta pišemo o novostima u Body creatoru i DNA analizi koja nam je omogućila ponudu potpuno personaliziranih tretmana i ishrane.