Želite li otvoriti Body Creator centar u vašem gradu?
+385 98 169 7427

Kako odabrati najprikladniji program mršavljenja baš za vaše potrebe

Dobrodošli u Body Creator! Naš cilj je pomoći vam da se osjećate odlično, bez obzira jeste li tek počeli ili ste iskusni. Nije važno koliko imate godina, koliko ste sposobni ili u kakvoj ste formi – uvijek možete napraviti korak prema boljem zdravlju. Zdravi način života nije samo vježbanje i pravilna prehrana – radi se o cjelokupnom pristupu koji uključuje mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje. Važno je pronaći ravnotežu između svih aspekata života kako biste se osjećali što bolje. Mi u Body creatoru to znamo i na osnovu toga sastavljamo potpuno personalizirani plan prehrane i vježbanja da biste postigli svoje osobne ciljeve.

Razvijanje osobnog programa

Da biste postigli svoje ciljeve, izuzetno je važno razviti upravo personalizirani program mršavljenja koji odgovara vašim potrebama i mogućnostima, kako onim fizičkim tako i onim psihološkim i financijskim. Program svakako uključuje redovitu tjelovježbu u našim zašitćenim Termo kapsulama pri fiziološkoj temperaturi što vam garantira do 30% brže rezultate. Zdrav plan prehrane je isto tako vrlo važan, što naši stručnjaci znaju i kreiraju baš po vašim potrebama, ali ne zaboravite da je stres jedan od glavnih faktora prekomjerne težine te je vrlo važno da imate i dovoljno vremena za odmor. Mi smo ovdje da program prilagodima baš vašim potrebama kako biste lakše postigli svoje ciljeve.

Izrada plana zdrave prehrane

Ključ za bilo koji plan zdravlja leži u pravilnoj prehrani. Važno je uključiti raznovrsne namirnice poput voća, povrća, bjelančevina i zdravih masnoća kako bi tijelo primilo sve esencijalne nutrijente. Osiguranje raznolikosti u obrocima pomoći će u izgradnji uravnoteženog jelovnika koji podupire tjelesno zdravlje. Mi imamo posebno kreirane jelovnike koje naši klijenti dobivaju svakih 7 dana. Jelovnici u raznovrsni i osiguravaju ujednačeno gubljanje baš masnih naslaga zahvaljujući balansu između razine ugljikohidrata i masti.

Savjet za planiranje pravilne prehrane: Preporučujemo planiranje obroka unaprijed, što olakšava praćenje kalorijskog unosa i osigurava održavanje zdrave prehrane u dinamičnom rasporedu. Organizacija obroka pomaže u izbjegavanju nezdravih izbora kada nemate puno vremena. Plan je prvi korak prema uspjehu. Imahte pri ruci uvijek neke od zdravih grickalica koje će vam skrenuti misli s izbora namirnica koje vam donose gomilanje kolograma, ali i dati vremena za pravi odabir.

Body creator potpora

Svi se slažemo da je mršavljenje prvo stvar izbora. Ono može uspjeti samo uz čvrsu odluku da želite nešto primijeniti. Za sve dalje tu smo mi da vam damo, osim metodološke, još i psihološku potpuru koja vam je potrebna jer svi traže dodatnu podršku, i zato pridruživanje našem centru je pobjednička opcija jer mi nudimo upravo ono što vam treba, a to je: programe vježbanja, savjete stručnjaka i stalnu potporu. Personalizirani pristup pomaže vam da postignu svoje zdravstvene i kondicijske ciljeve.

Održavanje Motivacije

Održavanje visoke razine motivacije je često izazovno, no od vitalne je važnosti za postizanje dugoročnih ciljeva. Uključivanje omiljenih aktivnosti u svoj dnevni raspored, sudjelovanje u grupnim vježbama uživo ili preko naše aplikacije može značajno povećati uživanje u vježbanju. Također je korisno postavljati male, realne ciljeve za redovno praćenje napretka, što pruža osjećaj postignuća.

Važno je ne zaboraviti da su promjene koje implementiramo danas temelj za dugotrajno poboljšanje osobnog zdravlja i blagostanja. Kroz holistički pristup, uravnoteženu prehranu i dobro strukturiran program, možete ostvariti svoje zdravstvene ciljeve i postići trajnu bolju verziju sebe.

Krenimo prema najboljoj verziji nas samih!