Želite li otvoriti Body Creator centar u vašem gradu?
+385 98 169 7427

Kako započeti s preoblikovanjem tijela kod kuće

Pozdrav, dragi čitatelji! Spremni ste transformirati svoje tijelo, osjećati se bolje i izgledati sjajno, a sve iz udobnosti vlastitog doma? Ako je odgovor “da”, onda ste na pravom mjestu. Ovaj vodič će vas provesti kroz sve ključne aspekte kako biste započeli s preoblikovanjem tijela kod kuće i ostvarili nevjerojatne rezultate. Uz to predstavit ćemo vam i on line aplikaciju Body Creator koja će vam omogućiti da koristite prednosti Body Creator metode u okrilju svoga doma.

Hajde da krenemo!

Motivacija i ciljevi

Motivacija je ključni element u svakoj promjeni, a preoblikovanje tijela nije iznimka. Postavljanje jasnih ciljeva pomoći će vam da zadržite fokus i pratite svoj napredak. Želite li smanjiti mastne naslage, poboljšati tonus mišića ili jednostavno osjećati se bolje u svojoj koži? Definirajte svoje ciljeve i zapišite ih.

Pro savjet: Postavljanje malih, dostižnih ciljeva poboljšat će vašu motivaciju dugoročno. Svaki postignuti cilj donosi osjećaj zadovoljstva i povećava volju za nastavkom.

Koristeći aplikaciju Body Creator, trudit ćemo se da vam ne nedostaje motivacije u realizaciji zadanih ciljeva. Zajedno ćemo dogovoriti koji su krajnji a koji usputni ciljevi i kako do njih doći. Zajedno znaći da nećete biti sami na svom putu preoblikovanja tijela i mršavljenja.

Osnovna oprema za treninge

Ne treba vam luksuzna teretana ili skupa oprema da biste postigli sjajne rezultate kod kuće. Evo nekoliko osnovnih stvari koje će vam olakšati put prema preoblikovanju tijela:

  • Utezi: Par bućica ili utezi za noge od 1/2 kg ili maksimum 1 kg.
  • Elastične trake: Različitih snaga za rad na otporu.
  • Prostirka za vježbanje: Idealna za vježbe fleksibilnosti, jogu ili pilates.
  • Ogledalo: Praćenje forme tijekom izvođenja vježbi uvijek je dobrodošlo
  • Samoljepliva folija: kako biste dodatno pokrenuli znojenje na točno ciljanim dijelovima tijela
  • Infra crvena lampa, kako bi ostvarili 30 % brže rezultate

Dodatno, možete koristiti elemente iz kućanstva poput boca s vodom kao bućice ako nemate pristup pravoj opremi ili bilo koji izvor topline ako nemate infra crvenu lampu, koji ispred sebe može zagrijatii prostor za vježbanje na od prilike 37 stupnjeva.

Ljubav prema vlastitom tijelu

Prihvaćanje i ljubav prema vlastitom tijelu ključni su za svaki tretman preoblikovanja. Nemojte se fokusirati na nedostatke; umjesto toga, slavite male pobjede i pripazite na to koliko ste već postigli. Mijenjanje vaše percepcije može značajno utjecati na vašu motivaciju i rezultate.

Body Creator u vašem domu kroz aplikaciju

Što ako vam kažemo da možete biti vlastiti Body Creator unutar svojih četiri zida? Da, dobro ste čuli. Fokusirajte se na tretmane koji ciljano djeluju na masne stanice i celulit kako biste oblikovali dio tijela koji želite poboljšati. Tu je infra crvena lampa od velike pomoći jer njezine zrake dubinski prodiru u kožu pomažući topljenje mastnih naslaga u tijelu. Uz kombiniranje određenih vježbi koje se nalaze na on line aplikaciji Body Creator omogućit ćete bolji protok krvi i uspješno reduciranje mastnih naslaga.

Plan treniranja

Planiranje treninga pomaže u održavanju dosljednosti i prati vaš napredak kroz vrijeme. Tu vam mi pomažemo bilo u aplikaciji ili uživo s pomno planiranim programom za ostvarenje dogovorenih ciljeva.

Varijabilnost u treninzima i prehrani pomaže u izbjegavanju plateau efekta i daje vašem tijelu pravu priliku za rast i adaptaciju.

Prehrana za preoblikovanje

Hrana koju jedete igra veliku ulogu u preoblikovanju tijela:

  • Povećajte unos proteina kako biste pomogli izgradnji mišića.
  • Zdrave masti poput avokada, orašastih plodova pomažu u zadržavanju energije.
  • Povrće bogato vlaknima čisti vaše tijelo od toksina i sprječava nakupljanje masnih naslaga.

I tu veliku ulogu igra podrška koju osigurava Body Creator centar bilo on line ili uživo. Kroz cijeli program vode vas stručnjaci za Body Creator metodu i dostupni su za sva potrebna pitanja kada ih zatrebate.

I zadnji savjet – ostanite hidrirani! Voda ne samo da pomaže vašem metabolizmu već održava vašu kožu zdravom i blistavom.

Praćenje napretka

Da biste imali jasan pregled svog napretka:

  1. Zapisujte svoje mjere jednom mjesečno.
  2. Snimajte fotografije „prije“ i „poslije“ kako biste vidjeli stvarne promjene.
  3. Vodite dnevnik hrane i treninga kako biste pratili što radi najbolje za vas.

Prepoznavanje malih rezultata povećava vašu motivaciju drastično!

Evo ga! Sada imate sve potrebne informacije kako biste započeli s preoblikovanjem vašeg tjelesnog izgleda kod kuće. Sjetite se da je najvažniji dio ovog procesa uživati ​​u svakodnevnim pobjedama te polako ali sigurno koračati prema većem cilju. Uživajte u procesu jer vi ste svoj Body Creator!