Želite li otvoriti Body Creator centar u vašem gradu?
+385 98 169 7427

Želite vlastiti posao? Otvorite Body creator centar u vašem gradu

Franšiza Body creator centra znači pokrenuti poslovanje u vašem gradu koji bi bilo specijalizirano za ciljano mršavljenje i preoblikovanje tijela koristeći napredne tehnologije i metode, uključujući Termo kapsule, EMS, infracrvene kapsule i kavitaciju. Otvaranje franšize nudi niz prednosti, poput poslovanja u sektoru mršavaljenja koje ne poznaje krize, diversifikacije prihoda, niskih početnih troškova i sveobuhvatne podrške davatelja franšize. Ključ za uspjeh uključuje temeljito istraživanje tržišta, odabir idealne lokacije i učinkovitu marketinšku strategiju koja uključuje online prisutnost i društvene mreže u čemu vam sve pomaže davatelj franšize.

Što je Body creator franšiza?

Body creator centar je specijalizirano mjesto za ciljano mršavljenje i preoblikovanje tijela, koristeći napredne tehnologije i znanstveno utemeljene metode. Ovi centri nude širok spektar programa koji kombiniraju aktivno vježbanje u Termo kapsulama, LPG tretmane, elektromišićnu stimulaciju (EMS), infracrvene kapsule, kavitaciju i druge. Cilj je postići maksimalne rezultate u što kraćem vremenu, uz minimalan napor i maksimalnu sigurnost.

Prednosti franšiznog poslovanja

Rast industrije mršavljenja

Industrija mršavljenja jedna je od najbrže rastućih industrija na svijetu. Sve više ljudi posvećuje pažnju svom zdravlju i izgledu, što povećava potražnju za profesionalnim i specijaliziranim uslugama. Otvaranje Body creator centra kroz franšizu omogućuje vam iskorištavanje ovog rastućeg trenda.

Prilika za diversifikaciju

Otvaranje franšize Body creator centra pruža različite izvore prihoda. Uz specijalizirane programe i pojedinačne tretmane, možete nuditi individualne treninge, online programe, grupne radionice i druge usluge. Time osiguravate stabilan temelj za raznoliku ponudu usluga koje će privući različite profile klijenata.

Niski početni troškovi

Usprkos visoko tehnološkoj opremi koja se koristi u Body creator centrima, dostupni su različiti franšizni modeli s različitim razinama ulaznih franšiznih naknada. Davatelj franšize ponudio je fleksibilne opcije financiranja, uključujući modele s nižim početnim naknadama, što omogućuje prilagodbu vašim financijskim mogućnostima, a kao franšiza dostupno je i financiranje samozapošljavanje preko HZZ.

Podrška davatelja franšize

Kupnjom franšize ne dobivate samo pravo na korištenje branda, nego i sveobuhvatnu podršku davatelja franšize. To uključuje pomoć u pronalaženju lokacije, obuci osoblja te marketinšku podršku. Davatelj franšize ima dugogodišnje iskustvo u industriji i suradnji s primateljem franšiza u svakom koraku uspostavaljanja poslovanja je ključna jer je stoga vjerojatnije da će vaše poslovanje biti uspješno.

Kako započeti

Provedite istraživanje tržišta

Prvi korak u pokretanju bilo kojeg posla je detaljno istraživanje tržišta. Istražite potražnju za tretmanima mršavljenja u vašem gradu kao i postojeću konkurenciju. Analizirajte cijene programa i nivo ponude te se informirajte kod relevantnih institucija o pokretanju poslovanja i dostupnim načinima financiranja.

Kontaktiranje davatelja franšize

Kontaktirajte davatelja franšize kako biste dobili sve potrebne informacije za lansiranje ovog poslovnog modela. Davatelj vam može pružiti dragocjene savjete te vam pomoći kroz svaki korak procesa.

Lokacija

Lokacija je ključna za uspjeh vaše Body creator franšize. Idealno bi bilo da se vaš centar nalazi na lako dostupnom mjestu sa dovoljnim brojem parkirnih mjesta te u blizini stambenih ili poslovnih zona. Računajte na to da je ovo centar za mršavljenje za žene.

Marketinška strategija

Izgradnja brenda

Kupnja franšize zapravo vas spriječava da plaćate vlastite pokušaje i pogreške. Brend pod kojim ćete raditi je već izgrađen i posluje više od dvadeset godina. Ime je lako prepoznatljivo što vam uvelike pomaže pokrenuti poslovanje. Naša obuka i stalno stručno vodstvo važna su stavka vašeg uspjeha.

Online prisutnost

U današnje vrijeme online prisutnost je neophodna. Body creator u okviru franšizne nakande nudi i uključenje u online aplikaciju kojom možete svojem tržištu ponuditi i mršavljenje u intimi njihovog doma, ali uz vaš personalizirani pristup. Aplikacija je dostupna na Apple stor i Google play.


Osim toga danas je jako važno i koristiti društvene mreže poput Facebooka, Instagrama i TikToka za promociju vaših usluga i povezivanje s potencijalnim klijentima. Mi vam i to osiguravamo pod našim imenom.

Zaključak

Otvaranje vlastitog Body creator centra može biti iznimno profitabilno i ispunjavajuće iskustvo ako pristupite ovom modelu poslovanja s jasno definiranom strategijom i otvoreni za sve naše savjete. S obzirom na rastući trend svijesti o zdravlju i fizičkoj kondiciji, sada je idealno vrijeme da zakoračite u svijet mršavljenja i fitnessa kao vlasnik franšize Body creator centra.