Želite li otvoriti Body Creator centar u vašem gradu?
+385 98 169 7427

Kolovoz kao neotkriveni saveznik u borbi protiv debljine

Ljetni mjeseci, posebno kolovoz, prepoznati su po visokim temperaturama koje mnoge od nas potiču na traženje hladovine ili rashlađenih prostora. Međutim, što ako bi te iste visoke temperature mogle biti ključne u vašem nastojanju za gubitkom težine? Znanstvena istraživanja pokazuju da toplina može značajno utjecati na ubrzanje metabolizma i sagorijevanje kalorija, a jedna od inovativnih primjena ovog otkrića vidljiva je u Termo Slim metodi koju nudi centar za preoblikovanje tijela Body Creator. 

Termo Slim, nobelovci i znanost iza uspješne metode

Termo Slim metoda temelji se na znanju dvaju nobelovaca i principima infracrvene terapije koja koristi valove infracrvene svjetlosti za zagrijavanje tijela iznutra prema van. Za razliku od tradicionalnog sauniranja, koje zagrijava zrak oko vas, infracrvene zrake direktno zagrijavaju vaše tijelo, stimulirajući znojne žlijezde i omogućavajući dublju detoksikaciju tijela.

Body Creator je razvio posebne Termo kapsule koje koriste ovu tehnologiju, osiguravajući da korisnici mogu iskusiti Infra crveno zagrijavanje koje ne samo da potiče znojenje već i aktivira dublje slojeve tkiva. Svaka kap znoja koja se oslobodi tijekom sesije troši približno 0.06 kalorija, a znojenje se nastavlja i 30 minuta nakon završetka treninga zahvaljujući post-terapeutskom efektu infracrvenih zraka.

Dugoročni učinci Termo Slim metode

No, nije samo mršavljenje koje ima koristi od infracrvenih zraka. Dugotrajna izloženost blagoj infracrvenoj toplini ima brojne prednosti, uključujući smanjenje upala, poboljšanje cirkulacije i podršku u oporavku mišića. Korisnici Termo Slim metode često izvještavaju o poboljšanoj kvaliteti sna, većoj energiji tijekom dana te općenito o poboljšanju mentalnog zdravlja. Ovi učinci nisu samo rezultat gubitka težine, već i odgovora tijela na terapeutsku toplinu koja potiče općenito poboljšanje zdravlja.

Zdravlje na dohvat ruke, Body Creator digitalizira pristup Termo slim metodi

Prepoznajući potrebu za pristupačnijim rješenjima za zdravlje i dobrobit, Body Creator nedavno je lansirao digitalnu platformu koja omogućava korisnicima da pristupe Termo Slim sesijama bez potrebe za odlaskom u fizičke centre. Ova online platforma vodi korisnike kroz posebno vježbanje uz infra crvenu lampu, omogućujući im da iskuse prednosti tehnologije iz udobnosti svojih domova. Ova novina otvara vrata za mnoge koji ne mogu redovito posjećivati centre ili preferiraju privatnost vlastitog prostora. Aplikacija se može skinuti s Apple stor ili Google play platformi a još je u fazi pokusnog rada iako se može normalno koristiti. 

Dok mnogi traže bijeg od ljetne vrućine, inovativni pristupi poput Termo Slim metode dokazuju da visoke temperature mogu biti iznenađujuće korisne za naše zdravlje i dobrobit. Bilo kroz fizičke sesije u termo kapsulama ili preko online platforme, Body Creator nudi alate koji koriste prirodne procese našeg tijela i tehnološke inovacije za promicanje boljeg zdravlja i života bez viška kilograma.

Piše: dr.sc. Ljiljana Kukec